Přejít na obsah

dandy2133

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení dandy2133

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Kastle je v luxusním stavu, nezrezlé prahy, tlumičové dorazy krásné. Vypadá to všechno být původní, snad jen pár malých míst se rzí ale jen povrchová. Jde mě spíš o ten motor. Nemám čas se drbat s výměnou těsnění pod hlavou apod. Potřebuju aby jezdil. To přehřívání mě dost znepokojilo.
  2. 15000 + eko dan nejakych necelych 20K ve finale
  3. taky když pán feldu odvážel, startoval ji teplou. No celkem nehezký hukot vydal starter než to chytlo, taky mírně zarážející.
  4. Má cebii 4*, tak jsem si říkal že to nemusí být špatný kauf. No taky mě to zarazilo že jsem tam přišel a felda si už sviští, každopádně řetěz až záhadně tichoučký, takže zase mě to trochu utužilo v tom že přece jen by to nemuselo být tak špatné.
  5. 109 000 ? tak nějak, až záhadně málo ? nikde není zrezlá ale, tudíž bych tomu i věřil. Jde mi hlavně o to, jestli není prasklé těsnění pod hlavou, nechce se mě s tím drbat..
  6. Dneska jsem byl zkouknout pěknou a dost zachovalou felicii 1.3 MPI, za dobrou cenu. Uvažuji nad koupí, avšak při projížďce jsem si všiml, že se teplota motoru držela při 110 stupních. Pán ji měl v bazaru již nastartovanou jak jsem dorazil, tudíž vařila na volnoběh. Po pár set metrech jízdy teplota spadla na 80 cca. Má cenu do toho jít? Co může být špatně? Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...