Přejít na obsah

Kamo11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kamo11

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Kamo11

    LED osvětlení RZ

    Wirer, koupil jsem tady to a můžu jenom doporučit. https://www.aliexpress.com/item/iJDM-1156-LED-Canbus-Error-Free-3156-7440-LED-For-Turn-Signal-Lights-Brake-Lights-Back/32883755176.html Žádná chyba a perfektně svítí. Montáž na Fabka III r.v. 3/2017. Dokonce prodejce poslal i dárek 2 ks bezpaticové žárovky led.
  2. Kamo11

    LED osvětlení RZ

    Ahoj, zwan a nemůže se pak stat to, že když budu mít opravdu vypálenou žárovku, že mě to pak neupozorní. A taky ještě je to návod i na Fabku III 03/2017 1.2 TSI 66kW, není to na starší modely? Jinak i přesto díky za typ.
  3. Kamo11

    LED osvětlení RZ

    Ahoj, nemáte někdo zkušenost se žárovkou (co by nehlásila chybu)do zpátečky? Už jsem jedny vyměnil a hlási to chybu - přitom je mám taky vpředu na denní svícení a tam to je v pohodě bez chyby. Nemá někdo konkrétní typ? Předem dík.
  4. Wirer i Martab děkuji za odpovědi mám ji krátce, tak jsem nechěl nic zanedbat.
  5. Ahoj všem, mám dotaz ohledně plastové lišty pod čelním sklem Fabia III. Dnes při škrábání ledu z čelního skla se mi povedlo zajet škrabkou pod pravu plastovu lištu viz. foto (ten spodek je ze dvou lišt). Myslím že normálně by ta lišta měla být asi přicvaknutá nebo přilepená nevím - proto se ptám. Jak je vidět na obrázku mám tam tak 1-2 mm mezeru. Nevím, jestli tam nebude někam zatékát voda. Jestli to je třeba nějak řešit silikon nebo lepidlo - poradí někdo? Všem předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...