Přejít na obsah

Lion_K

Uživatel
  • Počet příspěvků

    99
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 335 zobrazení profilu

Oznámení Lion_K

  1. Lion_K

    cc-autodíly

    CAR CENTRUM MB s.r.o. V úpadku Zahájeno insolvenční řízení na návrh dlužníka https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-$firma?ico=24287920
  2. @jtietz Ne, žádný problém. Při předání auta na kontrolu jsem se dokonce ptal jestli ji mám sundat z držáku, a bylo mi řečeno že jim přítomnost autokamery nevadí.
  3. Doplním obrázek z návodu CTEK, jak je to s nabíjením EFB.
  4. https://olomoucka.drbna.cz/z-kraje/prostejovsko/20765-v-prostejove-pokutu-za-steracem-nenajdete-tamni-straznici-prestupky-nove-resi-bez-ridicu.html Citace z článku a následně dotaz: „Správní orgán má možnost rozhodnout o vině i bez předvolání řidiče. Dotyčný se tedy v daný moment nedozví, že bylo jeho protiprávní jednání zadokumentováno a nějakým způsobem řešeno,” - Jak můžou rozhodnout, když neví kdo řídil? Snad by si nejdřív měli zjistit kdo přestupek spáchal. "Řidiči tak přijde pouze konečné vyrozumění daného orgánu, který může rozhodnout příkazem bez předvolání přestupce." Když neví kdo řídil, tak komu to pošlou? Provozovateli, nebo majiteli? Ve většině případů je provozovatel a majitel shodný, ale i tak by snad měli nejdříve poslat odpustkovou výzvu a během 60 dnů prošetřit kdo byl skutečným "pachatelem" přestupku. Když v daném čase nezjistí kdo přestupek spáchal, tak by se teprve měli domáhat zaplacení od provozovatele, nebo se pletu? Mě to přijde divné, zřejmě udělané tak, že lidi dostanou strach, protože se v tom nevyznají a raději na výzvu úřadu pokutu zaplatí. Možná se ale mýlím a raději se zeptám na váš názor.
  5. https://www.televizeseznam.cz/video/steindler-tarantina/prezident-uklidnuje-narod-hovori-o-hladu-i-chudobe-milan-steindler-opet-paroduje-hlavu-statu-64102857
  6. Lion_K

    Kam na výlet?

    Dnes Dolní Vítkovice - Velky svět techniky a Malý svět techniky Do konce října vstupy zdarma Je to tam hezké, zábava pro celou rodinu.
  7. @Rapid1.0 Jak už bylo psáno "Pokud se po stisknutí tlačítka App/SmatrLink+ zobrazí hláška o aktivaci, mělo by to jít." Já mám aktivaci prvedenou ve Škoda Auto - čísla z rádia máme stejné
  8. Lion_K

    Kam na výlet?

    Mladějovská průmyslová dráha - první absolvovaný výlet, rada od @Lancelot. Mlaďas spokojenej, celou cestu vláčkem si užil. Byli jsme i v tom muzeu, a taky dobrý. \\Edit: zapoměl jsem napsat, že je dobré si jízdenku zakoupit předem na jejich stránkách. Lidi co přijeli v cca 10:30 hod museli koupit lístky na 14:00 hod., protože časově dřívější jízdy byly již vyprodány.
  9. Lion_K

    Kam na výlet?

    @lumirnavrat Jezdím občas pracovně na Ostravsko, ale o tomhle vůbec nevím. Díky, určitě do Vítkovic s mlaďasem v blízké době zavítám.
  10. Lion_K

    Kam na výlet?

    @Malta na to jsem úplně zapoměl, to by ho taky mohlo zabavit. V r. 2014 jsme byli v Šiklově mlýně, to si ale nebude pamatovat, takže repete ... Ze všeho nejvíc ho baví když si může někde něco osahat/vyzkoušet. Třeba v Brněnském zábavním parku Vida jsme strávili téměř 6 hodin, a nechtěl od tama jít. To samé i Dolní Morava. 2x sjezd na horské dráze a pak až do pozdních odpoledních hodin se bavil v "Mamutíkově vodním parku". Naopak ho vůbec nezaujal výstup na hrad Veveří v Brně. Od přehrady je to kousek, takže nebyl problém tam dojít. Když ale zjistil že tam pro něho moc k vidění není a ještě se na to nesmí prakticky sahat, tak mi po cestě zpět sdělil, že už nikdy se mnou na hrad nepůjde :-)
  11. Lion_K

    Kam na výlet?

    @Lancelot Výborně, díky. Objednáno a zaplaceno na příští sobotu. To se mu bude líbit. @Malta plavbu lodí absolvoval v Brně na přehradě, líbila se mu. Chce ještě na jinou loď, tak třeba ten Baťův kanál. Zahrnuji do plánu, díky :-)
  12. Lion_K

    Kam na výlet?

    Prosím, poraďte kam zajet na výlet s klučinou 8 let. Spíše něco zábavného, poučného - na dlouhou turistiku ho moc nedostanu. Co máme za sebou Dolní Morava - stezka v oblacích Pevnost poznání Olomouc Brno přehrada - loď + hrad ZOO Lešná ZOO Olomouc DinoPark a ZOO Vyškov Hrad Bouzov Brno Vida! Punkevní jeskyně - Macocha Javoříčské jeskyně Peklo Čertoviny + Pohádková Vesnička AquaLend ... Upřednostňuji jednodenní výlety - Morava, Střední Čechy. Děkuji za návrhy.
  13. Foto po opravě a následné reklamaci.
×
×
  • Vytvořit nový...