Přejít na obsah

Pavel Kašík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Pavel Kašík

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Auto jede bez problému, ale když zastavim, zdechnu auto, pak po 5minutách přijdu k autu a chci nastartovat tak nejde na poprvé, jen toči, kdyz ale vytahnu klicek a zkusim znova tak třebas naskoči na 3-4 pokus a jede bez problému. Zkoušel jsem i startovat s plynem a podobně ale nepomůže. Podle fór, jsem našel ze by to mohlo být čidlo teploty, vyměneno ale nepomohlo. Děkuji za rady
  2. Čau, byl by někdo schopný, mi říct kam přesně co napojit ve fabii 1? Mockrát děkuji. Případně jestli by se našel někdo kdo by to zapojil levně ve Valašském Meziříčí?
  3. Při prvním startování motoru mi svítí kontrolka dobíjení ( baterie). A jakmile přidám plyn tak zhasne. Neví někdo co s tím?
  4. Nooo... možná se to někde řešilo, ale já nikde odpověď na svou otázku nenašel. Děkuji, pokusím se to nějak vyřešit a snad to pujde :)
  5. No našel jsem si popis co všechno by měla tato výbava obsahovat a byl tam i ten central na DO
  6. Dobrý den, nedávno jsem koupil fabii 1 1.4 16v r.v. 2001 ve výbavě elegance. Podle všech informací co jsem našel tak, byly s Dálkovým ovládáním, ale já k autu dostal jen obyčejný klíč. Kde by se tedy měla nacházet řídící jednotka DO, ať zjistím jestli tam je. Děkuji.
  7. Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak vyměnit napínací kladku. Děkuji
  8. Foto jsem našel na google, není ode mne. Pokusím se to nějak vytlačit tím sroubovakem, díky za odpověď
  9. Zdravím, nejde mi sklopit zadní dvojitá sedačka, kdyz zatáhnu za tu páčku, tak jde uplně zvolna. Nevíte jak tento problém vyřešit?
×
×
  • Vytvořit nový...