Přejít na obsah

Eidamak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Eidamak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jo, anténu jsem objedbal, až jí budu mít, tak jí tam naimplementuju a zajedu někam do servisu aby mi povolili na řídící jednotce bt.. ?
  2. Děkuji za odpověď, zeptám se ještě.. Anténa se dá sehnat někde na internetu? Sám to asi v diagnostice nezvládnu povolit že?
  3. Dobrý den pánové, Dnešním dnem, jsem se stal hrdým majitelem Octavie 2 rok výroby 2005. Výbava vozu je elegant, s multifunkčním volantem a rádiem audience mp3 s cd měničem (viz. Foto).. A jelikož jsem od přírody zvědavý, začal jsem hned zjišťovat co vůz umí.. Na palubní desce vedle rádia mám originální držák telefonu s adaptérem, na kterém je ze zadní strany napsáno, že je na nějaký typ sony ericssonu.. (samozřejmě zastaralého) Začal jsem se zajímat a na internetových fórech jsem se dočetl, že adaptér slouží pouze k dobíjení telefonu a jinak komunikace probíhá přes bluetooth. Pokoušel jsem se tedy spárovat s telefonem pomocí multifunkčního volantu můj telefon, ale marně. Tak sem se opět pustil do pátrání a dočetl se, že záleží na typu jednotky (jestli podporuje) , která je pod sedadlem spolujezdce ( v mém případě 5P0 862 335) a zda-li je v ní bluetooth anténa.. Udělal jsem fotky a v této chvíli bych chtěl poprosit o radu.. Podporuje tato jednotka bluetooth? A pokud ano, jak to rozchodit? Doufám, že jsem svůj dotaz správně zařadil .. Děkuji za každou radu!
×
×
  • Vytvořit nový...