Přejít na obsah

Kufr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kufr

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, kolegové. Asi před 14 dny mi v Roomster Scout 1,6 TDI CR začal zlobit ventilátor zajímavým způsobem. Naprosto ignoruje nastavení rychlosti otáčení, takže i když mám nastaveno jen na 1. stupeň, klidně fouká naplno. Po čase třeba ubere, pak si zase přidá, prostě otočný volič je mi v tu chvíli k ničemu. Ventilátor lze pouze vypnout. Jinak si dělá, co chce. Neřešili jste to někdo? Stalo se to zničehonic, při 1. stupni se prostě najednou rozjel úplně naplno a od té doby takhle zlobí. Když dám režim AUTO, tak otáčky pravidelně kolísají po několika sekundách. Stalo se mi to už jednou, ale to se na chvíli sám rozjel a pak umřel. Tenhle je asi rok a půl vyměněný. Předem díky za případné postřehy.
  2. Děkuji, na to se podívám. Pokud v tom problém nebude, vrátím se a budu otravovat znovu s radou na demontáž zrcátka. ?
  3. Zdravím vespolek. Jsem tu nový, mám nově Rooma Scouta a zjistil jsem, že mi nehřeje levé zrcátko. Mohu poprosit o radu, jak jej demontovat, abych mohl změřit elektrické veličiny v něm? Předem moc díky. A ještě k tomu zadnímu sklu a zrcátkům – z manuálu jsem vycucnul text níže. Zrcátka se tedy asi sama nevypínají. Sklo: ■ Vyhřívání zadního skla můžete zapnout, pouze pokud je nastartovaný motor. ■ Vyhřívání zadního skla se asi po 7 minutách samo vypne. Zrcátka: ■ Vyhřívání vnějších zrcátek funguje pouze při běžícím motoru. ■ Nedotýkejte se skel vnějších zrcátek, pokud jsou právě vyhřívána. ■ Pokud dojde k závadě elektrického nastavování, můžete skla obou zrcátek nastavit rukou zatlačením na jejich okraj. ■ V případě poruchy ovládání zrcátek se obraťte na odborný servis.
×
×
  • Vytvořit nový...