Přejít na obsah

olaf1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 392 zobrazení profilu

Oznámení olaf1

  1. olaf1

    Spotřeba 1.5 TSI

    Dnešní cesta: Morava - D1 - Praha Obsazenost: já a 2 děti + plný kufr Kodiaq má najeto 28,5tis. km
  2. 1) Adaptivní tempomat za mě určitě ano, hlavně na dálnici to zapínám a z pohledu bezpečnosti na to nedám dopustit. Nastavím si bezpečnou vzdálenost a auto si to pohlídá. Určitě by to mohlo fungovat i v mlze, když je špatná viditelnost a nedá se bezpečně zastavit někde na pumpě atd.. 2) Zbytečnost...., ale nedá se pak asi dodělat. 3) Po roce používání auta jsem je nikdy nepoužil... 4) ? 5) Super věc...jsem línej škrabat námrazu. 6) Parkovací zadní kamera je super....bohužel jsem si nezaplatil za kamerový systém 360 stupňů, byl jen za 18t a teď bych ho bral. 7) Mám Amundsen....ve výbavě Style a Kolumbus byl za dalších 30t. 8) Mám Style + a nějaké pakety.
  3. olaf1

    Spotřeba 1.5 TSI

    Tak mám najeto 6 000km a dlouhodobá spotřeba se drží na 7,4l/100km. Dálnice 130 - 140 km/hod = 7,5l/100km - obsazenost 2 dospěli a 2 děti + plný kufr věcí na víkend, které prý nutně potřebujeme :) . Praha trasa 30km= jezdím nejvíce a zde jsme od 6,3 - 8,5l/100km - záleží hodně na provozu a zvolené trase. Kombinovaná dlouhodobá spotřeba= 7,4l/100km
  4. Tak jsem se pustil do impregnace sedaček......na konec jsem pořídil Meguiars. Když jsem byl v impregnaci, tak jsem rovnou Kodouše umyl a navoskoval :)
  5. Koukal jsem na eshop Škoda a našel jsem tam tohle na kůži: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/cistic-na-kuzi/p/000096323G https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/prostredek-k-osetrovani-kuze/p/000096323H Máte někdo nějakou zkušenost s těmito prostředky na čištění a impregnaci?
  6. Ahoj, pořídil jsem si interiér v kůži a ventilované přední sedadla. Chtěl jsem se zeptat na Vaše zkušenosti a rady. Jak často se má kůže impregnovat? Jaký prostředek používáte? Popřípadě postup ošetření kůže? Předem děkuji. Olaf
  7. olaf1

    Letní pneumatiky

    Prodal jsem Karoqa a mám doma sadu letních kol Triton 17'' s pneu Bridgestone - Turanza 215/55 R17 94V. Ráfky jsou nepoškozené a vzorek je na fotkách + přidám gumové koberce. To všechno za cenu 15 000Kč.
  8. To zde nejezdí nikdo další s Kodiaqem a motorem 1,5 TSI 110 kW 7-stup. automat?
  9. Ahoj, můžete mi prosím někdo napsat recenzi a případnou spokojenost s tímto motorem? Děkuji. Olaf
  10. olaf1

    Nehoda....

    Rád bych zde napsal můj postup pro všechny, kteří se ocitnou v situaci jako já. Mám v plánu příští rok na jaře prodat Karoqa a pořídit většího brášku a tak mě ten ťukanec docela naštval....prodejní cena bude hold menší :(. Napsal jsem dopis na pojišťovnu, že budu požadovat odškodnění z důvodu snížení tržní hodnoty vozidla. Odpověď jsem dostal po 30 dnech po tel. urgování. S likvidátorem jsem se domluvil, že si nechám vypracovat znalecký posudek o snížení tržní ceny vozidla. Přeposlal jsem posudek na pojišťovnu a ta mi vyplatila 28 000 Kč za snížení tržní ceny vozidla + 3000 Kč za znalecký posudek. Nemusel jsem podávat žádnou žalobu atd., stačilo se domluvit s pojišťovnou. Jen ta částka není nic moc......za to, že mám záznam na vozidle.
  11. olaf1

    Nehoda....

    Zapomněl jsem napsat celkovou cenu za opravu ...... 142 000Kč.
  12. Ahoj Martine, chci se Tě zeptat, jak si psal, že si podával žalobu na snížení hodnoty vozidla. Zeptám se Tě, co si platil za znalecký posudek a jak si psal, že Ti přiklepli těch 20tis. to si měl co za auto a jak bylo staré a je ta moje nehoda podobná tvojí v rozsahu poškození vozidla? 

    Předem Ti děkuji za informaci.

    Olaf

     

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. Martin.sv

      Martin.sv

      Jsem cekal vic,... ale aspon neco👍 Budu drzet palce😊

    3. Martin.sv

      Martin.sv

      Tak jak jsi dopadl?:-)😊

    4. olaf1

      olaf1

      Já to napíšu na forum pro všechny.....,ale dobře.

       

  13. olaf1

    Nehoda....

    To snížení hodnoty bude těch 20tis. + proplacení znaleckého posudku.
  14. olaf1

    Nehoda....

    Děkuji Ti.....snad to byl poslední pokus o dostání se do mého kufru :)
  15. olaf1

    Nehoda....

    Včera jsem se konečně dočkal :), byla to super se zase posadit do svého auta. Oprava se zdařila a předběžně mi řekli, že cena jen za materiál je 95tis. Kč.
×
×
  • Vytvořit nový...