Přejít na obsah

poncijak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení poncijak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Hoj, běhá jak z výroby ;-) Udělal jsem to podle jipol57. + jsem si udělal v pojistkovce - pod šroubek co drží plast kolem palubky a ten poslední vodič jsem napájel na žluto/modrý kablík co vede do dveří Cele jsém to schoval pod tapec u levé nohy - kousek od páčky na otvírání kufru.. Takže úspěch! Ještě jednou velkej dík všem zúčastněným ;-)
  2. Hoj, ok, díky moc za rady. Zkusím to dle vašich instrukcí.
  3. Hoj, jipol57: Toto mne napadlo taky.. Bohužel tam není elektrické stahování oken.. Pouze švihadla.. Lze do těch dveří nějak dostat +- 12V? kecka: Taky jsem očekával zapojení více vodičů, ale pokud tam máš +- 12V na okno, tak to asi stačí.. Nějakých 6 vodičů je spojeno dohromady a zakončení je žluto/zeleným vodičem.
  4. Hoj, v příloze posílám návod. Návod.pdf
  5. Zdravím všechny, prosím o pomoc. Kamarádka mne požádala o instalaci centrálního zamykání přes dálkové ovládání do její Fabie 2. generace. Auto má centrální zamykání klíčkem - vsunu klíček, otočím a všechny dveře se otevřou/zavřou. Na webu jsem našel několik možností pro dálkové ovládání centrálního zamykání přímo pro Fabii 2. generace např. http://www.rakso.cz/detail/skoda-fabia-ii-vystrelovaci-klice-novinka-1/ . V návodu k tomuto produktu je popsáno co a kam připojit a že se jedná o instalaci se zapojením pouze 3 vodičů a je hotovo - doslova silný červený vodič připojte na silný červený vodič ve svazku, to samé pro černý a žluto/zelený. Bohužel ani jeden vodič, kromě žluto/zeleného, který je popsán v tomto návodu se v příslušném kabelovém svazku nenachází. V příloze přikládám fotku příslušného kabelového svazku, který vede k zámku na dveřích řidiče. Můžete mi někdo poradit zda je možné zapojit tento produkt, nebo doporučit jiný? Díky, Poncijak
×
×
  • Vytvořit nový...