Přejít na obsah

Josef177

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Josef177

  1. Kamaráde díky za přidané video Josef.
  2. prosim Vás není někde video výměna vzduchového filtru u 1,5 Tsi octavia III
  3. ...přesně, uhodil jsi správně na hřebíček.. Většinou je to i vyfoceno v manuálu v příručce vozu
  4. Ahoj. přesně tak, mělo by to varovat a né najednou chcípnout jako kočka !
  5. Ahoj. No prosim, zase je člověk chytřejší. Jak se říká více hlav, více rozumu. Díky jest-li na to nezapomenu, tak to příště vyzkouším co je na tom pravdy..Měj se .
  6. no potěš koště, ještě do zadních dveří. To bych mohl měnit baterčičku v klíčku každý měsíc. Ským koliv se bavím, tak každý na to nadává. U dvojkové octávky jsem měl v dálkáči baterčičku deset let a bez výměny v klíči šla do světa. U této O III to bylo jednou něco přes rok, jinak klekne i dříve bez nějakého varování. Ono stačí, že tahle s tím debilním inteligentním dobíjením hovno dobíjí drahej akumulátor a ještě tohle k tomu...Zlatá dvojková octavička..
  7. Kdo vymyslel to bezklíčkové startování, tak bych ho nechal zastřelit... Největší píčovina jaká může vůbec existovat..
  8. Přesně co píše ( Bubaq ) vubec mně nic Oc III nehlásí, že je baterka v klíčku v háji. Taky, chci odjet a nic.... Píše ,, klíček není v dosahu přiložte klíček k tlačítku ,, Tak přikládám klíček jako dement a nic..Ještě, že se mi to stalo doma na dvoře, vylezl sem z auta a došel si domů pro náhradní a nastartoval..Prostě klíček chcípne ani o tom nemáte potuchy. Baterka v něm vydrží s bídou rok a půl, to je všechno. Nyní už raději vozím s sebou v peněžence náhradní.
  9. Kamaráde máš recht a souhlasím s tebou..Stále tahat prodlužovák a dávat baterku na nabíječku To mě může ..... Ono stačí v domáctnosti mobil a já budu ještě hlídat baterku v garáži abych druhý den vyjel... To jo !
  10. Jo jasný.... Já jsem nemyslel tyto odborníky ale / pana Zdeňka Jandu, majitele firmy Cimbu Autosport který se upravami a zejména chiptuningem zabývá už od konce osmdesátých let / Zdeněk Janda spolupracuje se zhruba devadesáti značkovými i nezávislými autoservisy, jak v článku popisuje deaktivaci Stop-start . Proto když se k této fintě vyjádřil na www.garáž.cz hned se ozvala Škodovka a ohradila se proti tomuto článku. To je jasný, že jsou nasraní, že jim to někdo prokouk a jde ten Stop-start lehce a jednoduše obejít vyřadit z provozu...
  11. Pasat - díky, článek na www.garaz.cz i když vyšel už v dubnu stále tam je...Nyní jsem si ho přečetl a jsem už přesvědčen (když to tvrdí odbornik ) že se tomu dá věřit a s tím odpojením konektoru . Pasat- díky užitečná zpráva. Většina určitě ten článek nečetla a já až nyní.
  12. .... tak. tak, třeba octavia III má ten - bod nad akumulátorem
  13. Josef177

    Autobatéria

    Jasný nechci nikomu nic vyvracet a co si má koupit za autonabíječku to ani náhodou. Jen sem chtěl říct, že i když samotní Němci vyhodnotili při zátěžových zkouškách, že CTEK nabíječka je nejlepší, tak asi na tom něco bude..
  14. Josef177

    Autobatéria

    Ahoj. No nevím, že by za 400 Kč bylo něco exstra ? No nechci ti to vyvracet.. Oni taky ti kluci německý, čeho se némůžou zbavit tak odlifrují na východ a vědí, že ovce z východu to koupěj.. Já kupuji podle recenzí, zrovna minulý rok v Německu v nějaké zátěžové zkoušce několika autonabíječek, vyhrála 1. místo ( Autonabíječka CTEK MXS 5.0 ze Švédska ) a tomu věřím, že bude kvalitní, protože ve Švedsku je zima jak se patří a mají tam v zimě auta napíchla na nabiječkách imrvére...
×
×
  • Vytvořit nový...