Přejít na obsah

dbeer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení dbeer

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Tak mi došla z isixu ta A129. Chci se zeptat, oddělávali jste při montáži toho napájecího kabelu od kamery vrchní tapecirunk, nebo to jde zastrčit pod něj bez demontáže? Nebo jste použili ty nalepovací držáky? A to stejný u sloupku u řidiče kudy to potahnu do pojistkové skříně? Díky
  2. Už je to vyřešeno a jezdím:-) Dopadlo to tak, že jsem volal jinam přes kolegu známému do škodovky do servisu a tam mi řekl, že to mohu odpojit i se zapojenou baterií, jen nesmím mít zaplé zapalování. že to max. vyhodí chybu, kterou mi pak vymaže. Takže jsem vše odpojil (vyhřívání, kontrolu zaplých pásů a airbag), vytáhl sedačku ven a vše smontoval a nasadil zpět. Po zapnutí mi to žádnou chybu nevyhodilo. Ten blb ze servisu, fakt chtěl jen vytáhnout peníze jak píšete. Byl jsem zoufalý a ten servis i rád zaplatil, ale bez sedačky bych tam stejně nedojel. Díky všem za rady.
  3. Taky mě nalákala ta kamera VIOFO A129 a chci ji objednat , jen váhám jestli i zadní nebo ne. Jaký mám vzít na fábii to pojistkové pouzdro s odbočkou? ATC, ATS, Micro2 nebo mini? Má to tady někdo zapojený i se zadní kamerou??
  4. Tak jsem volal do škodovky a pán byl ochotný, když odpojím airbag s baterkou tak to vyhodí chybu jen toho airbagu. Když odpojím baterii, tak je to ještě horší, že těch chyb bude ještě víc ze všech jednotek kvůli poklesu napětí.
  5. Děkuji moc oběma za snahu a info. No jsem osel šlo by to tak lehce když to teď vidím na obrázkách. Ted to mám komplet rozložený jak puzzle. Zkusím zítra zavolat do servisu jak je to s tím odpojením airbagu. Já to bez toho a nichž bych odpojil ty kabely asi dohromady nedám.
  6. Chlapi potřebuju radu. Jsem ten největší tragéd. Chtěl jsem namontovat kastlík pod sedadlo řidiče a nevěděl že se povolují jen ty 4 šrouby. Odmontoval jsem těch 8x matic a vypadly mi dospod ty šrouby do kolejnic a dva nešly vytáhnout. Tak jsem hledal na webu návod a našel zde tohle fórum, kde byl psaný ten klíč XZN 10 a postup na 4x šroub. Tak jsem jel mhd do hornbachu protože auto je nepojízdný a koupil klíč a odmontoval celé kolejnice . Ted už mám chybějící šrouby , ale nejsem schopen to namontovat na sedačku protože mi drží za ty kabely a nemám tam moc prostor. Nemá někdo nějaký návod nebo výkres sedačky a toho mechanismu? Ideálně i jak odpojit ty tři kabely zespod, každej konektor je jinej a mě se podařil jen jeden, ty dva další mám strach ať to neurvu. Kastlík mám už namontovaný, ale celej mechanismus mám ted rozdělaný. To vědět tak jsem se na to vysral, půl dne pryč a auto nepojízdný :-(
×
×
  • Vytvořit nový...