Přejít na obsah

pisttek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení pisttek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Chlapi, mam O3 2014 - tudíž columba, dokážu tam nějak ten waze dostat aniz by me to stalo vymenu radia? Stacil by opravdu waze nic vic ... diky (pripadne na link topic - asi vite jak to obcas je ze sedet a hledat neni to prave)
  2. Jasné, super, ale co jsou beta verze (vim co znamena beta že je to něco v testu - ale proč je chtit instalovat??) kde je seženu, v čem jsou lepší? (Kdyz mam betu jedou treba placene funkce?) Jako 1200 rok není žádná hrůza, ale nikdo mi zatím neřekl co jde v neplacené a placené verzi (z těch věcí co řešíme všichni nejčastěji) - kódování “hračiček” Pokud je lepší to používat na android tak si ho k tomu pořídím, ale chci nějaký jednohlasný důvod/argument díky
  3. Jojo, to jsem se dočetl, že prvních 30 dní zdarma .. proc caristu na ios jen pro? Obyč nejede nebo má oproti androidu osekané funkce? Nez se vztekat s androidem (a jeho zivotností 3 roky) budu radeji platit kdyz bude potreba Jeste - basic (neplacena) - jde vypinat/zapinat start stop atp...? Svetla spz, stagging - dival jsem se na obdeleven, cokoliv za kredity ale nejede na ios sakra diky za odpoved
  4. Super, takže origo vemu primo z jejich stranek (jistota) appka taky od nich jen ještě - jaký je pořádně rozdíl mezi touhle a pro verzi? (Pro jde koupit asi kdykoliv že?) jestli věci jako start stop atp jdou s obyč verzi nebo už je to na tu pro děkuju!
  5. Můžu konkrétní odkaz? Přemýšlím nad caristou přímo od nich. Nějak jsem se ještě nedochápal co zn. V1.4 a V1.5
  6. Zdarec chlapi ... potřebuju radu, sháním diagnostiku (díval jsem se na caristu) na OIII 2014 - klasické věci, potvrdit výměnu destiček, zapnout ledky na spz atp ... Potřebuji to pro IOS - můžete mi poslat link nebo poradit co všechno kromě samotné jednotky za 19,90USD budu potřebovat? díky za info! (prosím o shovívavost, jsem tu nový ...)
×
×
  • Vytvořit nový...