Přejít na obsah

Daniel Kyčmer Danex

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Daniel Kyčmer Danex

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dolil jsem trochu oleje a po 8s začalo chytat a od té doby normální startovani .. nevím co to bylo
  2. Ahoj, startuji cca 6/8 sekund poté naskočí hláška tlaku oleje vypni motor ..(nenastartuje ani ) nevíte co s tím, ať nemusím platit majlant za odtah a servis? Octavia 2 combi 2.0 TDI 103KW. Základní otázka, jestli třeba není na to nějaká pojistka, jak jo tak kde.. a jinak asi diag+servis co?
  3. Takže jedině zkušený elektrikář, já bych to sám nezvládl což? :/
  4. Jako umím si napojit kravinky, podsvícení auta, na vypínač, na baterku, na pojistky, na rádio atp.. ale tam ty výkony jsou vesměs stejne 12v .. tohle nechápu třeba vůbec.. zadní světla mám cele led + dokonce dynamicky blinkr a fakcili i když byl error :/
  5. Při nenastartovani mě to děla to samé jak při nastartování. Spinacem světel tocim rychle on/off abych vůbec viděl probliknout tu žárovku.. nic víc z toho nedostanu ( žádné 2s světlo nic, pouze rychlý blik)
  6. https://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/35-1-Autozarovky-12V/0/5/6818-Zatezovy-modul-pro-LED-zarovky-s-patici-T10-W5W Tohle pouze smaže chybu, nebo by to mohlo mít vliv na funkčnost?
  7. Ahoj dle manuálu vozidla u mého vozidla jsou obrysové žárovky klasické W5W, 12 V, 5 W. Při nainstalování RGB LEDek do nich, mě pouze probliknou a to je vše. Vyzkoušeno ve stropnici a tam normálně fungují ( i ovladač ) , dokázal by mě někdo vysvětlit, co dělám špatně popřípádně jaké RGB LEDky by tam fakčili ? ( vyzkoušené veškeré kombinace včetně obou světel, nahodil jsem zpět staré žárovky a fungují, takže pojistky ani nic podobného to nebude, jen to problikne a vypne, můj odhad je, že tam jde málo výkonu nebo něco takového, ale canbus tam je, či jak se tomu říká :D ) Octavia 2 před fl, 2007, 103kw BMM ( xenony )
×
×
  • Vytvořit nový...