Přejít na obsah

petermar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení petermar

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak mi nikdo nedokáže říct čím to může být. Jezdím trasu Rokycany-Praha, takže krátká trasa to není. A auto startuje v pohodě, baterie ok. Nejspíš asi budu muset do škodovky na diagnostiku. Nemáte někdo na Plzeňsku, nebo Praha diagnostiku od webasta ?
  2. Zdravím. Mám problém s Webasto Thermo top evo 5 v octavia 3 2.0 tdi. Při zapnutí se hned vypne a diagnostika píše - překročena doba topení ? Nemáte někdo nějakou radu ? Nebo kontakt na někoho kdo by pomohl ? Dik
  3. Trochu z jiného soudku, nechtěl jsem zakládat nové téma. Jde u O3 kombi dodělat vyhřívání zadních sedaček ? Dík za info.
  4. Zdravím. Vyřešili jste nějak ten nefunkční display ? Já mám ten samý problém O3 2013,Amundsen. Za studena nefunkční, dělá si co chce...po zahřátí ok....Dík za info
  5. Předpokládám že by to také mohla být žhavící svíčka. Já mám octavia 3 2.0 Tdi 110kW. Celou zimu pohoda ted zapnu a v aute smrad od nafty než to naběhne. Dik za info.
  6. Dík za info. Jde vyměnit jen svíčka ? Nebo celé NT. A na jakou cenu se mám připravit při opravě ?
  7. Zdravím. Nevím jestli se to tady už řešilo. Stalo se mi teď už podruhý, že při zapnutí NT mi jde do kabiny zápach od nafty jak u staré PV3S. A i zvuk NT není takový jako dřív. Trvá delší dobu než naběhne. Rada ? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...