Přejít na obsah

byxick

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení byxick

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To zní dobře, udělám to tak, jak píšeš. Děkuji
  2. Postupoval jsem podle návodu na výše mnou zmíněném webu "autodoc" a tam jsou ony kroky, které mám na mysli. Děkuji za doporučení dílenské příručky, kouknu ještě po ní. Takže krok uvolnění tlumiče z těhlice už mi po tvém vysvětlení je jasný. Při uvolňování pístu tlumiče z uložení jsi používal nástavec s dírou na imbus jak je v návodu? Nebo sis také poradil jinak? Já totiž nemůžu nikde na netu sehnat ten nástavec s dírou na imbus.
  3. Dobrý den, Podle návodu zde: https://club.autodoc.cz/manuals/vymena-predni-perovaci-jednotka-skoda-octavia-1z5-navod-9921 si chci vyměnit přední tlumiče na mém autě. Avšak nerozumím kroku 26: jaký speciální nástavec mám použít na odstranění tlumiče? Kde bych tento nástavec koupil? Stejně tak krok 34: kde mám sehnat nástavec č. 21 s dírou na imbus č. 7? A proč se potom v kroku 43 používá na dotažení nástavec č. 22 v kombinaci s imbusem č. 6? Děkuji.
  4. Zdravím, dneska ráno jsem se marně snažil nastartovat auto. Čtyři dny jsem s ním nejel. Změřil jsem baterii - multimetr ukazoval 6V. Baterii jsem dobil na 12,6V a začal jsem pátrat, proč se mi vybila. Měřil jsem odběr proudu. Jakmile zhasnul maxidot, tak multimetr ukazoval 0,48A. Vyjmul jsem všechny pojistky a multimetr se zhaslým maxidotem ukazoval 0,38A. Na internetu jsem dohledal, že v tomto stavu by měl být odběr do 0,1A. Kde hledat problém, když pojistky nenapověděly? Ještě doplnění: včera v 11 večer jsem odpojoval nabíječku - naměřeno 12,67v a dnes ráno v 7 naměřeno 12,29v.
  5. Asi to někdo jen obrousil a nerozleštil to. Teď jsem se vrátil z místní autolakovny. Pán říkal, že to je na rozleštění. Cena odhadem pět stovek za dvě hodiny práce. To je fér, předpokládám?
  6. Vypadá to, že s tím někdo něco dělal, já ne. Koupil jsem to auto cca 14 dní zpátky. Podle oka a hmatu se to někdo snažil rozleštit, bohužel neúspěšně. Z dálky to vypadá jako šmouha a zblízka jdou vidět škrábanečky přesně jak na fotce. Na dotek je to velice hladký. Přijde mi, že se na to ani nechytá prach, kousek výš se na netčené karoserii chytá. Má někdo typ na férovou lakovnu v Jihomoravském kraji? Brno, Vyškov a okolí?
  7. Prosím o radu, co mohu udělat svépomocí s tou hrůzou viz foto? Co na to použít? Nebo to nemá smysl a jediná možnost je dát to do rukou odborníkovi?
  8. Zdravím, mám v plánu koupit ojetou ovci. Narazil jsem na kousek v pěkném udržovaném stavu, který se mi celkově líbí. Jediné, co se mi nezdá, je nelícující přední nárazník. Přikládám foto. Co si o tom myslíte?
×
×
  • Vytvořit nový...