Přejít na obsah

TMBJE

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem TMBJE

  1. Virtual: No já dával 25 za sadu. Cena přímo ve VW cca 17tis/ks, ale to jsi asi slyšet nechtěl :-)
  2. Mám to pořád někde zafixované, že tam bylo i zvýšení podvozku o 1.5cm je ale možné, že to bylo u O2 kterou jsem taky měl. Jinak mi to nedalo a našel jsem to že si nevymýšlím. Je to zkopírováno ze stránek obautodíly kde se tentno výše uvedený originální kryt prodává. Pouze pro vozy Octavia (5E) s motorem: 1.0 TSI 85 kW s pohonem předních kol 1.2 TSI 63 kW s pohonem předních kol 1.2 TSI 77 kW s pohonem předních kol 1.4 TSI 103 kW s pohonem předních kol 1.5 TSI 110kW s pohonem předních kol 1.6 MPI 81 kW s pohonem předních kol 1.8 TSI 132 kW s automat. převodovkou 2.0 TSI 162 kW s automat. převodovkou 1.8 TSI 132 kW s manuální převodovkou pro země s mírným klimatem (PR 8Z4, PR 8Z5)
  3. Patriku my se bavili konkrétně o RS TSI 162kW. V manuálu bylo že u automatické převodovky je možno montovat (na to jsem si už nevzpomenul). Ale na vozidla s manuální převodovkou (tu mám já) nepatří a proto jsem ho nedával. To ale neznamená, že nepasuje. Nedoporučuje se ani na 1.8 TSI manuál. Paket pro špatné cesty tuším obsahoval zvýšení podvozku, spodní kryt motoru a ty plastové kryty na zadní ramena, ale na RS ???
  4. Dával ho kolega na 1.4 TSI 110kW a uvažoval jsem, že ho dám na své RS 162kW. Ale i v návodu je napsáno že se na RS nedává. Je to kvůli chlazení převodovky, ale samozřejmě můžeš vyzkoušet jak ti radí Patrik1971. Jistě má odzkoušeno a ví o něco víc než výrobce vozidla.
  5. Dostaneš, ale z důvodu chlazení se na RS nedává.
  6. No já jsem měnil za extreme které vážily 13.3 kg. A s pneumatikou jsem to spočítal cca 5.7 kg na kolo což je opravdu při akceleraci znát i když je auto čiplé. Díru jsem zatím nevymetl tak nevím ?.
  7. Poklička nepasuje. Nahrazoval jsem to nějakou neoriginální přes sbazar.
  8. Já mám přezuto včetně disků. Michelin Pilot Sport 4. Ráfek VW Clubsport (kovaný 7.6kg)
  9. Rosťo já se na to taky chystám a našel jsem i soupis dílů co jsi tu psal již dříve. Mám ale RS před faceliftem. Budou mi brzdy pasovat na původní náboje pokud nechci rozširovat? Vím totiž, že ty jsi i rošiřoval. Díky
  10. Pokud chceš vozit na střeše tak to bez příčníků určitě nepůjde.
  11. S Columbusem to propojeno samozřejmě není. Při nabíjení vydá tón a kontrolka svítí modře.
  12. Inbay indukční nabíjení namontováno za cca 25min. Vše funguje a pasuje jako originál.
  13. Jasně neberu to jako náhradu zástěrky. Uvidím jak to s podložkama bude naživo vypadat a pak se rozhodnu. Díky.
  14. Pasují ještě Flash Škoda Superb 2 - 6x17 ET45.
  15. Díky za rychlou odpověď i za názor.
  16. Chlapi objednal jsem dozadu na RS před FL podložky Eibach 20mm a potřeboval bych vědět obj. č. nástavce nárazníku co má na fotce Rosťa. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...