Přejít na obsah

kubacizek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení kubacizek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, také bych chtěl dodělat multifunkční volant. Byl jsem se zeptat u dealera, ale tam mi prý tenhle nepřendají, když aktuálně nemám multifunkční. Našel by se prosím někdo ideálně v Ústeckém kraji nebo okolí kdo by mi to přehodil a případně sehnal správnou jednotku? Díky!
  2. Ahoj, jen pro info - Park pilot jsem na RCD 330 Plus rozchodil přes diagnostiku (VCDS). Podle mě lepší než tam dávat originál rádio s CarPlay. S tímhle rádiem jsem zatím neměl žádný problém. Až na to, že si neumí automaticky přeladit aktuální stanici na jinou frekvenci.
  3. Ahoj, ano. Nakonec jsem objednal to RCD 330 Plus a spokojenost. Akorát mi neukazuje Park Pilota. Rádio jsem měnil za originál Škoda Blues a prý to s tím má něco společného. Je způsob jak Park Pilota rozchodit? Parkovací senzory mám originální. Díky
  4. kubacizek

    Smartgate

    Co to tu tak čtu, tak jsem se radši objednal k dealerovi na montáž. Chtějí cca 1190,- kč s DPH.
  5. Díky za info. Nikde jsem nenašel kolik se pohybují ceny dodělání toho originálního rádia. Dokážete tu cenu zhruba určit? Pokud tomu tedy rozumím tak čínské rádia nijak neovlivní parkovací senzory? Díky PS: Hledal jsem ta y na fóru Čínské rádia, ale nenašel jsem žádné doporučené s podporou CarPlay
  6. Zdravím, budu dědit Yetiho 2014 Active 1.2 TSI a jelikož jsem nikde nenašel jasné informace, tak bych prosím potřeboval pomoc. Auto je vybaveno pouze klimatizací, tempomatem, zadníma parkovacíma senzorama a rádiem Blues. Moje požadavky a dotazy tedy jsou: Chtěl bych rádio s podporou Apple Carplay. Vyplatí se kupovat nové originální rádio nebo brát nějaké Vámi osvědčené z Číny? Šlo by dodělat ovládání rádia na volantu (fungovalo by s originál rádiem i s Čínou)? Fungovali by s čínským rádiem parkovací senzory? (Při zařazení zpatecky se ztlumí rádio a jde slyšet jen pípaní senzorů - nevím jestli to vůbec souvisí s rádiem). Děkuji předem za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...