Přejít na obsah

greg_kovacs

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení greg_kovacs

Bažant

Bažant (2/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, omlouvám se, pokud už se to řešilo, ale já jsem v sekci motor nenašel. Chtěl jsem se přes VCDS podívat na zanesení DPF filtru a případně spustit nucenou regeneraci při stojícím autě (Sup II 125 kW CBBB 2010), ale nedaří se mi. Pokaždé, když dojdu až k volbě spuštění, tak mi aktuální sledované hodnoty (kanál 226) jen probliknou a okamžitě zmizí, nepíše mi to ani že chce sešlápnout brzdu, plyn atd, otáčky se nezvýší, zkrátka nic. Nejsem schopen ani vyvolat hodnoty km od poslední regenerace, mezní hodnoty pro regeneraci a hodnoty v gramech. Nevíte někdo, kde by mohla být zrada ? Díky
  2. Doplnění informací o náhradních pinech do konektorů zadních parkovacích senzorů na Sup 2 2010 : piny ze Škoda dílů z uvedného odkazu do konektorů nepasují, jsou kratší a vyšší, jiné samotné použitelné piny bohužel nemají. Daly by se nahradit už sestaveným pinem s kabelem, který nabízí, ale ta cena je (alespoň pro mě) dost vysoká. Piny nejdou koupit ani v originál Škoda servisu, tam mi nabídli taky pouze pin s kabelem, cena za jeden 480,- Kč. Musel jsem tedy použít původní piny a kabely k nim nastavit.
  3. @VeteranChild vůbec není důvod a díky za radu ;)
  4. @VeteranChild tyhle konektory tam nepujdou, na senzory jsou ovalny a maji v sobe nad krajnim pinem drazku, snad to z fotky bude patrny.
  5. Ahoj všichni, nechci zakládat nové téma, tak zkusim napsat sem. Potřebuju na SUPu 2 2010 vyměnit kabely k zadním parkovacím senzorům. Nevíte někdo, kde koupit jednotlivý piny do konektorů zapojených do senzorů ? Díky.
  6. Ahoj všichni, omlouvám se asi za hloupý dotaz - je možné instalovat do RNS510 mapy 8555, když FW verze Columbuse je 5218 ? Díky za rady.
  7. Ahoj, trošku bych oživil téma drobnou otázkou. Mám Superba 2 2,0 TDi 125 kW CBBB 2010 a před časem se mi rozblikalo při záměrně škubavé jízdě (blbli jsme s dcerou) žhavení. Po minutě zhaslo, takže jsem neřešil. Minulý týden se mi rozblikalo znovu, tentokrát už při normální jízdě, ale zase zhaslo. V pátek se rozsvítilo už i na volnoběh, zhaslo. Od soboty už nezhaslo... Diagnostika hlásí chybu regulace tlaku turba 009571 (P2563) - nepravděpodobný signál. Chci se zeptat, jestli jdu najisto po regulátoru na turbu nebo jestli je při této chybě ještě jiná možná závada ? Nemáte někdo zkušenost s někým odpovědným z okolí Plzně, kdo by to šikovně vyměnil a rovnou nastavil ? Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...