Přejít na obsah

M4R3C

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli M4R3C

  • Narozeniny 25. Leden

Oznámení M4R3C

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Dobrý večer, jak jste jiz asi pochopil resil jsem podobny problem s tim rozdilem ze mě diky tomu odeslo led denni sviceni spodni cast “hokejky” Jak jsem již psal nahoře jak to auto neni v zaruce a pokud jste od te doby byl na servisnich prohlidkach jinde nez v autoriz. Servise či jen na jedinou vymenu oleje nebo prohlidku nedojel a vynechal nebyl schopny ani muj velice dobry znamí s tim po zaruce jakkoli nejak hnout. Pokud mate vzdy servis jen skoda a opravdu pravidelny bez nejakeho prodleni treba o 10tis km na servise a ta zaruka vam skoncila “nedavno” realna moznost tam je. pokud ale jen jednu z techto veci nemate 100% je to jen ztrata casu. A jelikoz jsem to resil a svetlo se snazil opravit po nakupo noveho. Vam doporucuji (pokud nema zadny jiny problem jako melo to moje. Vyndat pokusit se vyhledat nekoho kdo ma sakra velkou troubu? Ano vazne troubu. Oddelat asi 4 sponky ktere jsou v tom obslu svetlaa drzi jeste pro jistotu plexi svetla s obalem pak strcit svetlo do trouby a v ni zahrat na 100az 110stupnu max!! Jde o to aby se neroztavil plast ale jen ten silikon ktery je v komplet celem pouzdre svetla cca po 15-20min vyndat a okamzite se snazit oddelit. Pak ocistit sehnat kvalitnejsi tmel a nebat se ho tam dat jeste vic!? A nebo druha moznost. Jit na bazar a vim ze se tam svetlo faakt jako v krasnem stavu da poridit za cca 3,5k.. Jen davejte velice dobry pozor at nedopadnete jako ja. Sehnal sem svetlo a az sem cumel bylo jak primo z tovarny a diky tomu My jedna ledka sviti fakt kraasne bile a druha uz je trochu zluta..:( Snad vam tato informace pomuze.:) hezky zbytek vecera petr
  2. Btw tak uz mam info od kamarada ze Škoda Auto.. Bohuzel tim ze majitel predemnou vynechal jeden servis a to 90tis km. je si 100% jist ze mi zaruku neuznaji...Takze jedina ma moznost je jit a koupit cele svetlo.. Ale hezky je od skodovky ze mi hned rekli cenu noveho svetla. kraasnejch 21 500Kč ??????????
  3. Dekuju za info!!:) Tim ze delam it tak opticke vlakno chapu ? a ted uz si i dokazi predstavit jak to tedy vlastne funguje? Takze dekuji.:))
  4. Po pravde jeste jsem nestihl pogooglit co ten svetlovod vubec je a jak to funguje? ja myslel ze tam je nejaka svetelna trubicka ci pasek s led diodama hrozne blizko u sebe? ale svetlovod???? To se maze na chleba????
  5. Tak ci tak setkal se nekdo s tim ze by to menil? Rozebral komplet svetlo? Nekde jsem se docetl ze to neni Led pasek ale jen nejakej Svetlovod????? Vubec nechapu ??haha
  6. No pride mi prave zvlastni ze Oranzova barva pri zapnuti blinkru normalne funguje ale kdyz to ma mit tu bilou tak funguje vlastne jen ten kousek led svetla co je na vejsku a ne podelne.. Absolutne nechapu..?????
  7. Listopad 2015... Ted jsem volal kamaradovi do Porsche Hradec Kralove naposilal jsem mu fotky co jsem pridaval sem a vysvetloval jsem mu ze podle tohoto fora rozhodne nejsem prvni kdo ma s tim mlzenim problem atd. Sliboval mi ze by to melo jit zaridit aby to bylo opraveno bez mejch nakladu. Dam vam vedet jak jsem dopadl. Mooc diky za vase info! Konecne lidi kteri odpovidaji vecne a k veci!!??????
  8. To mi je bohuzel jasne.. Spis me zajima jestli to jde nejak opravit a pokud ano jak? Nebo jestli je to na nakup celeho praveho svetlometu? Hledal jsem vsude mozne po internetu a po pravde jsem nikde nic ohledne primo problemu nesviceni jednoho svetla nedocetl krom tady nejaky pan psal o stejnem problemu s tim ze na to nebyla zadna reakce..:(
  9. Zdravim panove mam dosti podobny problem s tim ze uz to ma i docela spatne nasledky..:( Prestal mi led pasek svitit bile ale blinkr normalne blika..:( Mate nejaky tip? Lze to vubec vymenit? Nebo je to na vymenu celeho svetlometu?:( moc diky za kazdou radu!!:)
×
×
  • Vytvořit nový...