Přejít na obsah

yetimann

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem yetimann

  1. Ahoj, máš 225/55R 17 a v pohodě? Nikde nedrhnou? Je poznat rozdíl oproti standardu 225/50 R 17, tím myslím, zda lépe tlumí nerovnosti...? :-) Když tak přidej prosím foto.
  2. Tak já vyřešeno mám. A stačila k tomu geometrie, obě nápravy rozhašené jak hrom. Už ok. :-)
  3. Zdravím. Připojuji se k tématu. Mám Yeti 4x4 , r.v. 2012, najeto cca 140.000 Km a až teď mi začalo auto při 80+km/h poskakovat tak jak popisujete. Celé se třepe, ale vibrace nejdou do volantu ani brzd. Ale dělá to z nějakých záhadných příčin jen než se auto zahřeje a jen v části města, kde je nový povrch. Ovšem u firemní Octavie to na stejném povrchu nedělá.... Už jste to nějak vyřešili? Moc díky za odpověď :-)
  4. Ahoj, budeš dávat 225/60 R 17 ??? Vlezou se do podběhů? Napiš jak to dopadlo a přidej i foto :-)
  5. Pokud ti rádio funguje a nejde jen GPS navigace, která Ti ukazuje Německo, tak já to odstranil tím, že jsem přesunul GPS anténu. Ta nesmí být nalepena na samotném rádiu. Dal jsem ji až na pravou stranu dovnitř palubovky a uchytil na ten magnet co má (někdo má jen nálepku) na rám. Prostě v palubní desce přesně na opačnou stranu, než jsou pojistky. Otevřeš ten kryt vpravo a protáhneš kabel GPS nějakým tvrdým drátem, lehce zahnutým, z té pravé strany auta k rádiu. Jakmile jsem toto udělal, zapnul jsem navigaci, vyskočilo mi Německo, a hledalo to signál....cca 2 minuty (klidně prostě čekej dýl...) a už bylo vše ok a funguje bezvadně. Pokud toto vše uděláš a pořád Tě to nenajde aktuálně kde jsi, je problém asi v GPS přijímači. To ale už jen hádám... V každém případě jsem rádio od baterie neodpojoval (proč taky, když vše ostatní šlo). Zkus :-)
  6. yetimann

    P1150835

    Dobře udělaná fotka....super All kola :-)
  7. Zdravím. Mám taky dilema ohledně pneu na Yetiho Tdi 4x4. Teď mám obuta kola All 17" a předepsané pneu 205/50. To mám i v TP. Dle mně však je to na naše vozovky tvrdé a je cítit kdejaká díra. Koukal jsem na podobná auta ("kaškaje", "tiguana" a "karoka") a všechny mají vyšší profil i na ráfcích 17" a 18". Nemá někdo zkušenost, zda se vejdou na Yetiho do podběhů 205/55 R 17 ??? A lze to nějak ofiko zapsat do TP ? Děkuji za info....
  8. Zdravím. Vyměnil jsem na Yetině 2011 rádio Swing za Columbuse. Vše funguje jak má, jen mi nějak nejde HLASOVÉ OVLÁDÁNÍ. Nemá někdo tip co s tím?
  9. Ahoj. Je třeba přemístit GPS anténu od rádia (nemít ji nalepenou na něm) a pak vypnou, zapnout a počkat cca 2 minutky a najde tě to. Měl jsem stejný problém.....
  10. Caristu nemám, sháním někoho kdo má, nebo umí... Jinak ty LED na potkávačky fakt nejdou, ani dvě zadní mlhovky....
  11. Chlapi, nemáte tip, kde na severní moravě nechat nakódovat nějaké skryté funkce na Yetim (výstražné blikače při brždění, protočení ručiček při startování, překódování na LED žárovky, nakódování na obě zadní mlhovky..) Dík
  12. Tak mně taky v Ostravě ze servisu Škoda vyprovodili s tím, že předchozí majitel nedělal pravidelný servis a ještě jakési antikorozní prohlídky  :-(   Tak nevím zda zkoušet jinde či jinak.....

  13. Zdravím, mám stejný problém s korozí dveří na Yetim, r.v. 2011, úplně stejně jak nafotil Zdenek1234. Nevím jak to řešit, vůz nemám od novoty. Zjistil jsem ale i puchýř uprostřed dveří. Záruka na prorezivění je 12 let, ale prý bych musel mít celou dobu kontroly karoserie v autorizovaném servisu, což předchozí majitel nedělal. Má někdo zkušenost jak to řešil se Škodovkou? Děkuji za odpovědi.
  14. Zdravím. Máte někdo zkušenost s all 18" na Yetim?
  15. ahoj, neporadím ti....mi totiž nejde ani tahle app spárovat s autem... Teda nevím, zda mi tam něco nechybí ještě....hm?
  16. Chlapi, dík za toto téma, drnčení plata odstraněno :-)
  17. Ahoj. Já plaketku měnil loni, a koupil jsem si přesně tu, co chceš ty. Výměna jednoduchá, cca minutka, krásně sedí a je hezčí :-)
  18. Ahoj, pořešil jsi to nakonec s tímto madlem? Namontoval? Pokud ano, nafoť a napiš zkušenosti :-) Jinak na elektriku by se mi taky líbily ty páté dveře, ale googlil jsem a nikde nic :-(
  19. Tak jsem našel na Youtube super vestavbu na spaní. Má ji týpek z německa, sice v Roomstru, ale super. Asi to tak pořeším taky :-)
  20. yetimann

    Tlumice

    A Sachs fakt nebrat....
  21. yetimann

    Tlumice

    Já to bral v Ostravě přes ADC prodejnu, ale tehdá jsem tam měl dost slevy, tak to vyšlo okolo litru-litr a půl, už nevím přesně. Jinak dobře se nakupuje i přes škoda.dily.cz, ale nechci dělat reklamu ?
  22. yetimann

    Tlumice

    Nejsou. Jen musíš vybrat přímo na 4x4.
  23. yetimann

    Tlumice

    Ahoj. Já sice měnil tlumiče až při 112 000 Km, ale dal jsem tam Kayby (Kyb) a jsem spokojený....
×
×
  • Vytvořit nový...