Přejít na obsah

Tomáš94

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Tomáš94

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tomáš94

    ,,Znalec,, ?

    Zdravím, mám u své Octavie II r.v. 2012 problém s poškozenými LP dveřmi. Od prahové lišty, která byla autorizovaným servisem montována v roce 2015, vzniklo poškození a následná koroze. Poškození jsem se bohužel všiml v březnu 2019 a začal ho okamžitě řešit, samozřejmě se mnou o tomto problému nehodlali diskutovat. Existuje nějaký způsob, jak dokázat autorizovanému servisu, že poškození vznikalo již v době záruky? Děkuji předem za radu.
  2. Zdravím, byl bych rád za váš názor. Vlastním Octavii 2, r.v. 2012. Vozidlo má kompletní servisní historii u autorizovaného servisu Škoda Auto Volf. V roce 2015 do vozidla autorizovaný servis montoval prahové lišty. Bohužel lišty namontovali nepřesně a LP dveře se o lištu odírají, zespoda je již rozsáhlá koroze. Servis v každoroční prohlídce uvádí poškození laku karoserie, tedy i dveří, bez závad, je ale jasné, že poškození vznikalo již v záruce na namontování lišt. Jedná se o pochybení servisu? Servis Škoda Auto Volf můj problém nechce řešit a já se problému bohužel dříve nemohl všimnout dokud koroze nepokročila na vnější stranu dveří. Od toho přeci byla každoroční prohlídka laku atd. Výrobní závod Škoda od toho také dává ruce pryč. Myslíte, že jsem v právu, a mám to řešit dál? Děkuji za každý názor.
  3. Zdravím, chtěl bych se zeptat na váš názor. Na své Octavii II po FL, rok v. 2012 jsem nedávno objevil u předních levých dveří začínající rez a puchýřky. Jsem objednán na pondělí ke garančnímu technikovi, zda by se to dalo řešit zárukou na prorezivění. Zjistil jsem, že se vespod dveře dřou o prahovou lištu, která je nejspíše z výroby, ta dveře postupem času seškrábala až na kov a to tak na 35% spodní části délky dveří. Prahová lišta je i na druhé straně, tam ale dveře sedí jak mají, lze to poznat i podle mezery mezi dveřmi a prahem. Co na to říkáte? Mám šanci na uznání záruky? Děkuji za názory.
×
×
  • Vytvořit nový...