Přejít na obsah

Václav Beránek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Václav Beránek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Chlapi kódování O3 před FL sklopení zrcátka při zpátečce. Pokud zařadím zpátečku zrcátko se sklopí dolů, ale už se nevrátí zpět do původní polohy až když přepnu polohu ovládání zrcátek jinam než zrcátko u spolujezdce.
  2. Nemá někdo podrobnější návod ohledně VCDS nebo spíš možná návod ohledně adaptace světel? Zájímá mě to všeobecně,než jenom jak cvičená opice "změň to a to,bude dělat tohle". Jde mi o strukturu kodování. Kdy nevím která sekce má větší prioritu. Je A,B,C,D,atd. A co se bude dít pokud např. u blinkrů budu ovlivňovat denní svícení a v denním svícení blinkry a půjde to protichůdně.Co má před čím přednost. A vysvětlení funkcí při nastavení světel z tabulky.Jde o to že nevim co dělají určité funkce a z jejich názvu to moc jasné není.Třeba Parklicht links(beidseitiges Parklicht aktiviert li & re) a jiné. Nevim zda sem mohu dát tabulku z netu vzhledem k vlastnictví popřípadě ať admin smaže.Pokud někdo ví a může doplnit tabulku a vysvětlení budu rád.
  3. To by mě také zajímalo, stejný problém pokud je stmívání do 20 OK méně nebo 0 hlásí chybu.Co funguje je současné blikání DRL a blinkru,je bez závad. Nastavil jsem i zhasnutí DRL při ruční brzdě a také bez reakce.
×
×
  • Vytvořit nový...