Přejít na obsah

Nemmie

Uživatel
  • Počet příspěvků

    172
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Nemmie

  1. Nemmie

    Tlumiče

    @ritch no mas pravdu, na jednu stranu sem nakonec rad ze mi to vymenili ale furt sem pekne naranej kdyz si vzpomenu jak ze me delali uplnyho idiota a to urcite nejsem jedinej jak to tu tak ctu.
  2. Nemmie

    Tlumiče

    Jinak pokud to bude nekdo resit, tak bych doporucoval nez tam pojedete tlumice doma nafotit i s najezdem a napsat na infolinku. Standardni postup v AS by mel byt ze tlumice nafoti v servisu taky a teda aspon po me chteli abych najel 1000 km a pak se fotili znova. Rozhodne se nenechat ojebat a to melo auto najeto 30 tisic
  3. Nemmie

    Tlumiče

    Podelim se zde taky o svou zkusenost, minulej rok pri prezouvani mi mechanik (samozrejme ne ze skodovky) rekl ze mam vychcany tlumice v tu dobu melo auto najeto asi 30 tisic kilometru. Zajel sem s tim teda do autorizaku a tam mi bylo sdeleno ze je vse ok a ze se to stava a ze tlumice otreli hadrem, odjel sem teda s tim pocitem ze tlumicum nic neni. Po zhruba 3 mesicich se zacly projevovat ruzny zvuky z napravy pri prejizdeni nerovnosti a prudkych zatackach kdy se auto zhouplo. Nekolikrat sem to reklamoval s tim vysledkem ze autu nic neni, jedina vada byla ze pri kazdy navsteve byly tlumice zase vytekly na to mi bylo zase receno ze je to normalni ze tlumice obcas tecou. Tahle situace se tam opakovala minimalne 3x vzdycky s tim vysledkem ze tlumice otreli a ubezepcili me ze je to normalni. Nakonec sem si zde vytisknul TPI s tlumicema a napsal email na skodovku a objednal se do servisu kde sem jim ten papir vpalil, najednou se vsichni zacali chovat jinak a techni uznal ze se o problemu vi jen se to neresi. Takze po zhruba 7 mesicich trapeni a hledani pricin klepani a loupani mi byly tlumice na zaruku vymeneny a je po zvukach. Jedina rada tedy je nafotit napsat na skodovku a jit do servisu rovnou s tim tpi kde je popsana ta vada tlumicu jinak s vama vymetou.
  4. @Petr Smolík hele mam ho na aute uz rok a zatim je jak novej
  5. @schneefallhele ja sem tapce sundaval ze dveri asi 10x a to madlo tam bude pridelany na fest, jediny co muzes vymenit je jak rikas to ten kryt madla nebo pk jedine celej tapec. Vetsina toho tapce je k sobe napajeny plastama.
  6. @DušanV no tak me tohle osobne priznal i prodejce primo v salonu kdyz sem se ho ptal jestli si objednat O4 ted nebo pockat tak mi na ferovku rekl ze by rok pockal ze jsou lidi jen testovaci kralici :)
  7. @beuticek jaky tam budes davat svetylka ? Mas nekde odkaz ?
  8. Hele me takhle rok neco drncelo z oblasti spolujezdce, nemohl sem na to za boha prijit, skoncilo to tak ze sem odhlucnil dvere, pak sem podlepil ten trojuhlenik co kryje vrchni reprak na dverich a ve vysledku sem prisel na to ze se asi predesly majitel vrtal v A sloupku nebo se menilo celni sklo a ten kryt tam pak spatne drzel. Takze bych zkusil ten A sloupek, me ho nakonec v servisu podlepili, a vymenili ty prichytky a uz se ani nehne a je po pazvuku.
  9. Ale povede, kolegovi v praci takhle ujel za palubovku ridicak pana kteryho sme kontrolovali ?
  10. Jed s tim normalne do servisu, zrovna minuly tyden sem sice na O3 reklamoval to same, rachtal a rozonoval A sloupek u spolujezdce, byl povolenej a delalo to peknej bordel. Sloupek sundali, vymenili prichytky a podlepili to a je ticho.
  11. Nemmie

    LED hmlovky

    Nejsem si ted uplne jistej uz sem to dlouho neresil ale nemel by se pred ty ledky dat canbus ?
  12. Telefonni cislo na toho kluka je 608 800 484, je to firma Kaspar folie, akorat sidli v Jablonci nad Nisou.
  13. Vím že se to tu někde řešilo a snad to někomu k něčemu bude. Dlouho sem řešil co se zničenýma a poškrábanýma b sloupkama a kamarád co lepí fólie na auto přišel s řešením pomocí PPF fólie. Fólie má životnost zhruba 10 let, když se poškrábe tak po zahřátí všechny škrábance zmizí a vzhledově to není rozeznatelné od původního laku. Po nalepení maji sloupky stejný lesk a odstín černé barvy, před lepením nebylo nutné sloupky leštit, fólie všechny škrábance naprosto skryje.
  14. Asi jedine kdyby si je zkusil nechat potahnout folii nebo nastrikal plasti dipem, do nakyho odlupovani bych se nepoustel
  15. Ono zalezi co po nas chces jestli poradit jak sundat celej tapec ze dveri a nebo jen ten plast co kryje to madlo :)
  16. Ja mam FL style plus liftback a v tapci jsou normalne svetylka v prednich dverich, ale mam u toho dokoupenej ten ambient lightning tak nevim jestli to neni v ramci toho
  17. Je fakt ze by to lidi mohli psat kterej mr si vybraly
  18. To asi jo, ale ja sem svuj prohlizel docela dukladne a nikde sem nic neobjevil ?
  19. Me to pri instalaci toho meho taky tohle delalo, ale vzdycky se ukazalo ze sem to jen blbe zacvakal
  20. Tak treba ti vratej naky prachy, myslis ze by nesel nechat prevarit ten drzak ?
  21. Ja vim ze je to OT ale 2500 ty vole, to se posrali ne ? Uz jen to ze by clovek vyplazl skoro 2300 za pedaly a podperu nohu a na ali za 300
×
×
  • Vytvořit nový...