Přejít na obsah

MichVal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MichVal

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. MichVal

    2.0 TDI CR 125kW

    OK, díky. Uvidím co mi řeknou v autorizáku ve Zlíně - jsem objednaný na celkovou prohlídku auta. Tak snad tam nic nenajdou... ?
  2. MichVal

    2.0 TDI CR 125kW

    Tak spotřebu mi ukazoval počítač, tu jsem si nevymyslel. Přišlo mi to hodně slušné... Jel jsem trasu Děčín-Praha-Zlín-Uh.Brod. Spotřeba stoupla až při přejezdu mezi Zlínem a Uh. Brodem přes dědiny. Tam to šlo na nějaké 6,2. Jinak při cestě po dálnici kolem těch 140 mi to ukazovalo tak jak jsem psal... No a s tou prodlevou jde něco udělat? Nějak to poladit? Nebo to tak prostě zůstane?
  3. MichVal

    2.0 TDI CR 125kW

    No toho jsem si právě všiml, že po přeřazení mu chvilku trvá než zabere. Je tam celkem dost prodleva od sešlápnutí plynu a záběru motoru. Chci to dát do Zlína do Škodovky napíchnout, aby zjistili, jestli s tím minulý majitel nějak nemachinoval. Ale jestli píšeš, že je to celkem normální, tak asi jo. Pro jistotu tam s tím ale zajedu... Jinak díky za odpověď.
  4. MichVal

    2.0 TDI CR 125kW

    Zdravím, právě jsem si pořídili 125kW v manuálu a najetými 195k a kódem motoru CEGA. Můžete mi někdo říct, na co si dávat u tohoto motoru pozor, čeho se vyvarovat atd? Jinak jede krásně, jenom si ševelí. Cestou domů po dálnici super, spotřeba taky solidní - při 140-145 počítač ukazoval 5.8l/100km. U 150 6l... Mám ho teprve 4 dny a zatím max. spokojenost...
  5. Díky pánové za vaše komenty, ale nabízené auto už je bohužel pryč. Resp. bylo pryč už v pondělí. Ale stejně díky. Budu hledat dál a když narazím na CBDB, tak budu vědět. Ještě jednou díky.
  6. Pawouk díky za tabulku a za ochotu. Ale to ne zcela zodpovídá můj dotaz. Mě spíš zajímají osobní zkušenosti a to, co lidi o tomto motoru vědí a jsou mi schopni poreferovat, co to je zač... Ještě jednou díky.
  7. Zdravím, už delší dobu se scháním po Yetíkovi a dnes jsem na na něco narazil. Jde mi o to, že motory z označením CFHC a CFHF jsou mi známy. Ale daný Yeti má označení CBDB. To jsem ještě u žádného snad neviděl. Jde o model 2009. V servisce je označen Yeti 4x4 CR EXP BW 103kW CBDB Chci se proto zeptat, co je to za motor? Konstrukce, spolehlivost, nějaké časté potíže a problémy atd. Na co si dát při koupi pozor. Předem díky
×
×
  • Vytvořit nový...