Přejít na obsah

goofry

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení goofry

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Při jízdě se mi rozsvítila kontrolka oleje, následně mi motor chcipl. Po zastavení jsem zkontroloval olej, byl na minimu.Doplnil jsem olej. Výměna oleje provedena s výměnou převodovky cca před ujetim 8000.km.Nelze nastartovat, svítí kontrolka oleje, a svítí kontrolka motoru. Vag hlásí chybu 16726..Děkuji za rady.
  2. Kontrolka na hladinu oleje snad uprostřed palubovky, a je červená, a když je málo oleje tak zapipa. Za druhé, před měsícem jsem dělal generálku motoru, tak vím, že s olejem v motoru to nesouvisi. Měnili mi olej, a ujel jsem cca 6000.km.za třetí, kontroloval jsem hladinu oleje. Takže asi tvá rada ze mam jet do servisu je mi tak platná, jak psovi papuče. ?
  3. Při nastartování a než ujedu pár stovek metrů mi bliká místo počítadla km napis service oil. Co to znamená, můžete mi prosím poradit?
  4. Nechal jsem v servisu vyměnit těsnění na hlavě, kterou srovnali, a vše potřebné kolem, výměna oleje, atd. A po ujetí cca 50.km od servisu mi začala svítit kontrolka mazání, otočil jsem to, a v servisu vyměnili čidlo oleje. A po ujetí cca 50km mi opět začala blikat kontrolka mazání, a potom zhasne a po několika ujetých km opět začne blikat. Jelikož je pátek, tak mi řekli ať přijdu v pondělí. Nevíte co by mohl být za problém? Olej výměna, čidlo výměna. A stále bliká. Děkuji za reakce
×
×
  • Vytvořit nový...