Přejít na obsah

bobik007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení bobik007

  1. Pokud má někdo Apple nebo nemá chytrý telefon a nebo nechce tahat mobil na každou jízdu či instalovat aplikaci všem řidíčům např. v rodině, nabízím modul, který se strčí do OBD zásuvky natrvalo. Poté Vás bude auto samo upozorňovat na probíhající regeneraci. Také se dá podívat na aktuální hodnotu zaplnění, případně možno pořídit s prodlužovacím kabelem a vyvést na více viditelné místo: https://www.dpfkapi.cz/indikatory
  2. Ahoj, mám dotaz k poznámce: Zaujalo mě to s tou kouřívostí. Já měl po koupi na autě verzi 9981 (tedy DG). Nechal jsem si nahrát předdieselgate 8404. S původní verzí jsme vypalovali po cca 350km, po přehrání na předdieselgate se to během cca měsíce snížilo na 200-250km (to jsem dodnes nepochopil)).. Je možné, že má tato verze také vyšší kouřivost? To se člověk nikde jen tak nedozví.
  3. Nabízím modul, který signalizuje probíhající vypalování, také ukazuje aktuální stav. Jen se zapojí do diagnostické zásuvky a nikde nezavazí. Nemusí se nic zapínat, bez použití mobilu. Více info do zprávy.
  4. Díky, ti co to potřebují, tak se ozývají i tak :-)
  5. Mám nějaké moduly ke zjištění aktuálního stavu zaplnění a informování o vypalování DPF během jízdy. Používám na motoru 2.0 103kW CFFB. Pokud se začne vypalovat, modul toto oznámí. Stejně tak je vidět aktuální stav. Více info případně v bazaru nebo do zprávy. Výhodou je, že při vypnutém motoru nic nespotřebovává (nevyhoříte jako s čínskýmy Bluetooth moduly, případně si nevymlátíte baterku při dlouhém stání).
×
×
  • Vytvořit nový...