Přejít na obsah

koutasek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem koutasek

  1. Ahoj, také by mě zajímalo čím to je, také mam O3FL a dělá to úplně to samé, mám teda iPhone X. Ale zdá se mi, že se to víc ''zasekává'' když volám na android, ale možná je to jen náhoda, že na iOS se to nikdy nestalo. Díky za případně tipy.
  2. Jak jsi dopadl v servise? Rekli ti neco
  3. Nemam menene sklo a na palubovcd mam uplne stejne fleky
  4. ja ani nenasel zimáky s W indexem...
  5. Pawouku: Díky, takže můžu vzít 225/45 94V, a v palubním počítači nastavím 240 :D
  6. Zdravím, budu objednávat zimní gumy pro octavii (motor 1.0), r17 225/45 a teď jsem si všiml, že v TP mám pro tento rozměr napsaný rychlostní index W, když auto má max. rychlost 207. Musím kupovat W? popravdě jsem takovou gumu ani nenašel... a ještě hmotnostní index musím taky dodržet? nebo můžu místo 91 dát 94? Díky!
  7. Zdravim, muzu mit dotaz, lze pri pouziti smartlinku (iphone x) (google maps/waze) zobrazovat info z navigace na Maxidotu? diky!
  8. koutasek

    Výběr motoru

    Vsem diky za tipy:) skocime ji projet a uvidime.
  9. koutasek

    Výběr motoru

    Zdravím, rád bych Vás poprosil o názor. Chceme si koupit ojetou Octavii III. Vybrali jsme TSI 1.0 z 05/2017, která ma najeto 55tkm. Náš roční nájezd bude 10-15tkm. Chci se zeptat na názor na tento motor s tímto nájezdem, jední nás odrazují, že ten motor vydrží max dalších 50tkm, další říkají, že se ho nemáme bát... Předem díky za názory.
×
×
  • Vytvořit nový...