Přejít na obsah

Danoda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Danoda

  1. Danoda

    Vibrace volantu

    Bud vnitřní kloub, jak píše misor1994, nebo koukni na vymezovací kroužky na kolech, pokud je tam máš..můžou být vymačkané a dělá to taky neplechu, nebo zkus jinou vyvažovačku. Mě pomohlo až třetí vyvážení v Ráj pneu a bylo tam 20 gramu na kolech a to den po vyvážení v jiném pneuservise. Po vyvážení klid.
  2. Díky za informaci, kouknu na to.
  3. Zdravím Supáci, mám takový dotaz ohledně nastavení ručičky paliva přes VCDS. Kdysi jsem si to dělal na Octě 1, kde byla možnost nastavování od 128-135 tuším, ale u Supa jak na to najedu, mám tam číslo 0. Jde sice změnit třeba na 1, ale nejsem si jistý, zda to bude fungovat a nikde jsem se o tom nedočetl. Nemáte někdo zkušenost a drahocennou radu? Jde mi o to, že mám ručičku před rezervou a dotankuju jen 38 litrů, tak bych to rád trochu posunul.
  4. Danoda

    Vibrace volantu

    Mírně nakopnutá kola, nebo vymačkané vymezovací kroužky, nebo špatné gumy. Pokud to na plechách nedělá, je to jedna s těchhle variant ,)
  5. Danoda

    Vibrace volantu

    Tak mi v pneuservise řekli, že jsou mírně koplá kola a že je to pravděpodobně tím. Nechal jsem opravit..oprava jednoho vyšla na 800 bez DPH a světe div se, po vibracích ani památky :) Vyvážení proběhlo na normální vyvažovačce. Snad to někomu pomůže.
  6. Danoda

    Vibrace volantu

    Romancek888...Tak to je super, asi tam taky zajedu.
  7. Danoda

    Vibrace volantu

    Ok chlapi, tak zkusím nechat prověřit ty poloosy, udělat geometrii a uvidím co se bude dít ☹️
  8. Danoda

    Vibrace volantu

    Určitě není něco v pořádku, to roztřesení auta se děje jen v tahu. Pokud se ubere plyn, vibrace ustanou.
  9. Pokud to auto poskakuje při nízké rychlosti, můžou být nakopnutá kola, dá se zjistit pohledem na vyvažovačce..jsou to jakoby šišky, nebo chybějící...vymačkaný vymezovací kroužek na elektronech. Na tohle bych kouknul jako první. Každopádně řeším taky vibrace, ale od 120 nahoru ?
  10. Danoda

    Vibrace volantu

    Čau chlapi, tak musím s politováním konstatovat, že jsem další majitel vibrujícího Supa :( rok 12.2010, 2 tdi 16v 103kw) Poslední příspěvky jsou tady 2018, tak se tiše modlím, že už jste to třepání víceméně vyřešili a budete vědět poradit. Pročetl jsem zde všechny příspěvky a mám trochu obavy, že každému pomohlo něco jiného i při řešení společného problému ? U mě se to projevuje následovně. Většinou při jízdě nad 120km se trochu na některých úsecích volant chvěje, ale to bych ještě tak nějak pochopil a přisoudil to kolům a gumám...každé mu nemusí sednout.( zajímavé je, že je to jen na některých úsecích cest a na jiných při stejné rychlosti auto v klidu) Potom jsou úseky, kde jsem musel ze 140 jít na 120, protože jak se roztřepalo auto( komplet celé ) to byl masakr...čím více jsem přidal, tím horší to bylo. Následovaly samozřejmě úseky, kde můžu šlapat na plyn jak chci a auto je jako nové. Jsem s toho tak trochu jelen, tak se obracím na Vás, kteří už si těmito kouzly naší automobilky zažili své a snad i na něco přišli :) Tak a teď jsem jedno velké ucho, co mě čeká?
×
×
  • Vytvořit nový...