Přejít na obsah

TESTASTRETTA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení TESTASTRETTA

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Muzeme to zkusit. Kdyztak jsem na FB nebo muj tlefon a whatsup 770 117 800
  2. Opravuji RNS. Tady ukazka. Melo zavadu desky, padly soft. Opraveno, zjisten kod, uprava aby bralo SD karty s vetsi kapacitou, nahrany nove mapy 2020. Zvetseno misto na disku pro ulozeni medii.
  3. Umim vyresit, stredni cechy, 770 117 800
  4. TESTASTRETTA

    Chiptuning

    Vetsina zprofanovynych chiptunerskych firem neumi kvalitni chipy. To je realita a tajemstvi ktere clovek prokoukne az kdz zacne chipovani rozumet a otevre si jejich upravu. Kdyby nekdo z vas chtel kvalitni chip za rozumny peniz tak mi pisnete. Ve strednich cechach umim zajistit. Jen vazni zajemci spekulanti co si mysli ze dotanou kvlitni upravu za 1500 nebo chteji chip az dostavi barak a ja budu mit vousate deti at se obrati na specialisty z ABC tuningu ty jejich narocne pozadavky hrave splni ?
  5. Starsi tema, ale taky kdyztak umim nakodovat. Mob 770117800
  6. Ano hlasi to v brzdach primo chybu kodovani, proste to pozna ze je prekodocana ECU motoru
  7. Nakodoval jsem si ten citlivejsi pedal plynu z Audi a je to opravdu dost znat. Akorat mi to i po nekolika tisicich km hlasi chybu v brzdach nebo esp uz si nepamatuju presne, da se s tim neco delat? Nerad bych to vracel na ten chciplej pedal..
  8. Kdyby nekdo potreboval tak umim klice pridelat, nakodovat atd. Vcetne veskere diagnostiky a oprav elektroniky. Vymeny budiku, jednotek, rozchozeni uplne mrtvych aut atd. Mam to jako konicek. Bydlim cca 60km od Prahy u D1.
×
×
  • Vytvořit nový...