Přejít na obsah

OndraFly

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení OndraFly

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jak jsem psal. Filtr jsem celej sundal a úplně ho vyřadil z oběhu a ten problém se děje i bez toho boxu. Jenom Teda do toho boxu jde ještě nějakej kabel. Ten jsem neodpojil...
  2. Olej je dolitej v pořádku. Nevím ale jestli je bezpečný s tím, bez víčka někam ject, aby se na to aspoň někdo podíval.
  3. Zdravím, včera jsem s autem ujel asi 150km. Po dotankovani jsem už nenastartoval. Zkontroloval jsem olej a ač mi žádná kontrolka nesvitila, bylo ho tam minimum. Olej jsem dolil ale auto jsem nenatocil. Pak jsem omylem zapomněl nasadit víčko od oleje a motor se rozběhl prakticky bez problémů. Sundal jsem horní kryt motoru, abych vyřadil z oběhu filtr a odpojil odfuk (takovou tu hadicku ve tvaru S pod krytem), ale problém je furt stejný. Hned jakminel nasadíme víčko, motor okamžitě umírá. Zvláštní je, že bez něj auto jede naprosto v pořádku. Ujel jsem s ním bez víčka 40km, abych auto odstavil u známých a ani jsem neměl na kapotě olej. Vzduch saje do motoru, což by mělo být dobře. Neklepe, nechrastí a výkon je normální takže se snad motor ani nepotkal. Je to pro mě záhada, protože na netu nic není. Všichni mají opačný problém, tedy že po sundáni víčka motor chcipa, já to mám přesně obráceně. Neví někdo, co s tím?
×
×
  • Vytvořit nový...