Přejít na obsah

mosaro

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

475 zobrazení profilu

Oznámení mosaro

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. mosaro

    Zimní pneu

    Poradte nejaké dobré zimné pneumatiky na Kodiaqa r18 s ktorými máte skúsenosti. Ďakujem, rozmyslam predbezne nad Michelin pilot alpin pa4 .
  2. Zdravím, mám kameru do auta, ktorú mam napojenu na 12V zasuvku co je pred riadiacou pakou, ale ked vypnem auto kamera stále nahráva, predtým na passate mi po vypnutí auta vypla aj kamera. Ako by sa to dalo poriesit, dá sa nejak zasuvka preprogramovat aby sa vypinala po vypnutí auta ? Pozerám ze vy to nejak napajate na poistky ? Kto by mi to vedel spravit, ALeebo za kým íst, do nejakeho servisu ? Dik.
  3. Zdravím, a kde si cipoval a za kolko ? No a so zarukou ako ? Ja mam noveho Kodiaqa 140 kW automat 4x4, mam ho len mesiac , zatial nabehanych 2500 km a tiez som z vykonu sklamany, predtym som mal passata 103 kW CR v manuale a mam pocit ze bol silnejsi. Láka ma to chipnut ale bojím sa ze pridem o zaruku.
  4. Ja to mam po lavej strane pod spinacom svetiel, uplne v pohode pristup.
  5. Tiež mam nového Kodiaqa a tiež som si hned dal nainštalovať VAM R1, stalo ma to 450 eur, este to nebolo prekonané ,a spím kludne. Hoci mam plnu poistku auta aj voci kradezi, ale ako vravi Dusan , natahovanie sa s poistovnou a vsetko okolo toho a znovu hladat a vyberat nove auto . . . Odporucam to, Zeder vraj tiez dobry ale ten vedia zlodeji ak maju priestor do 2 hodin prekonat.
×
×
  • Vytvořit nový...