Přejít na obsah

alesel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31092
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

877 zobrazení profilu

Oznámení alesel

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já přijedu taky, ale až v sobotu poránu.
  2. alesel

    ALU na Fabii

    P2M: díky za kontakt , už jsem Anrymu napsal.
  3. alesel

    Sraz Fabia clubu

    I já mám nalepeno i tu velkou. Malá je 1x na haupně vlevo nad světlem a druhá málá je vzadu vlevo vedle brzdového světla. No a velká je nalepená na čelním skle dole jako Olin.
  4. alesel

    Sraz Fabia clubu

    Jo bylo to fajn pokecat, seznámit se, no a i to počasí docela klaplo, teda až na tu zimu. Taky díky reportérům za fotky - sešlo se nás docela nakonec dost.
  5. alesel

    Sraz Fabia clubu

    V Měcholupech to teď vypadá jakeš takeš (po dešti). Ale vidim od sebe na Čerňák a vypadá to, že je to tam bez deště - viz aktuální foto (horizont za betonárkou).
  6. alesel

    Sraz Fabia clubu

    Můj souhlas, chtělo by to ňákou velkou garáž. Zatim teda počasí na ho.no . Případná další alternace úkrytu - garáže v Ikea
  7. alesel

    ALU na Fabii

    Ahoj kucí, mám FRS kola a jelikož předešlý majitel byl asi necita, tak na dvou místech jsou trochu rejplá a potřeboval bych je opravit - láknout. Ale nevím, jaký odstín střibrné použít. Našel jsem doma origo škodováckej střibrnej lak s číslem 9103/L910 a zdá se mi o odstín tmavší. Nemáte náhodou někdo tucha, jaký kód střibrné barvy je ten správný.
  8. Radio napájení nevypíná, protože i při datovém přenosu to stále navigaci napájí. Navigace je vybavena SD kartou a mám ten pocit, že USB na rádiu to bere jako další externí audio vstup a očekává, že se bude něco posílat. Další věc mě napadá, zda-li při jízdě alternátor není přičinou zakolísání napětí v baterce a následně v rádiu. To by navigace pohasla a znovu se zapla, ale už do datového přenosu. Jenomže mě se nevypne, ale rovnou přepne do dat.provozu. Chtěl bych to vyřešit, protože navigaci mám na přísavce na čelním skle a USB kabel mi k rádiu stačí cca 30 cm - samonavíjecí.
  9. alesel

    Sraz Fabia clubu

    No já se pokusim dorazit taky nějak kolem 14:00
  10. Já mám USB včetně integrované SD čtečky přímo v panelu rádia . Mám ale jiný dotaz, z USB tahám nápájení na GPS navigaci. Problém je v tom, že z nějakého důvodu po cca 15 minutách dojte na USB ke změně stavu na přenos dat a navigace ukončí mapové aplikace. Na USB konektoru jsem zaizoloval prostřední dva piny (ďatový provoz) a zachoval jsem pouze napájení, ale i po této úpravě je stav stejný. Nemáte někdo radu, jak USB použit pouze jako zdroj 5V . Jedná se klasické USB A . Předpokládám, že z USBčka leze trvale 5V, které nekolísají. Jediné co mě napadá je, že při zhoupnutí napětí si navigace myslí, že byla odpojena a znovu připojena a tímto okčekává datový provoz .
  11. No i to mě napadlo , rámeček je demontovanej. Ne kvůli čorkám, ale už mi tam prostě nějak neseděl
  12. alesel

    Sraz Fabia clubu

    Oline, mrkni pak na mail (poplatek, kartička, samolepka). Doufám, že nějaké samolepky zbydou i na mě
  13. alesel

    Sraz Fabia clubu

    No to sem ale jantar, tohle mi uniklo a letošek jsem zatím teda na sekeru. Ale teď hned jdu to kilo poslat. Díky Standis za info, tím se vše asi vysvětluje.
  14. alesel

    Sraz Fabia clubu

    No jasně že jsem zaplatil členský poplatek 400,- Kč - při registraci.
  15. alesel

    Sraz Fabia clubu

    No já jsem se zaregistroval tady na fóru loni v srpnu i s členským poplatkem, ale nemám nic v ruce. Ani v sekci "členové Fabia clubu" nejsem vidět, byť ve svém profilu mám členské číslo 893. Tak uvidíme jak to bude s členskou kartou a samolepkama. Jediné, jak se mohu na první pohled identifikovat jsou jestě staré samolepky www.skoda-fabia-club.cz, které mám nalepené na autè a které jsem sehnal tady na fóru.
×
×
  • Vytvořit nový...