Přejít na obsah

Honza Volny

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Honza Volny

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, Chtěl bych se poradit ohledně Fabie 1.4 16v 55kw BKY 2005. Jedná se hlavně problém s volnoběhem. Po studeném startu se otáčky volnoběhu vyhoupnou k 1100 ot . Po ohřátí otáčky hezky klesnou na 950, problém nastává když poprvé sešlápnu plynový pedál a pustím ho otáčky klesnou k 660 až 690. Motor v otáčkách jde dobře krom toho volnoběhu není žádný problém až na spotřebu to je problém žere to pruměrně 9-10 l . Diagnostika ukazuje chybu na 1. lambda sondě (teď si nevzpomenu na číslo) Zkrat na plus Sporadická. Ale když ji vymažu tak se po čtvrtém nastartování objevý znova. Na lambdách jsem změřil odpor a na 1. se neměnil, takže se vyměnila ale chybu to píše stále. Dále se měnili všechny Svíčky, Cívky, Čidlo teploty vody, přetěsněný výfuk (nový vlnovec), Klapka sání se vyčistila udělalo se zákl. nastavení s otestovala se přes VAG a žádný problém. Taky jsem otestoval EGR tam žádný problém. Ale nešla mi přes VAG otestovat lambda a katalizátor test se ani nespustil. Jestli má někdo podobnou zkušenost díky
  2. No já vim že nevyndám jen vložku bez klíče ale celej zámek řízení by měl jít demontovat ne? Sundal jsem už plasty odpojil konektor od spínací skřínky a všiml jsem si že je to na dvou trhacích šroubech. Jen nevím jak je demontovat.
  3. Dobrý den, bohužel jsem ztratil klíč k Fábii první generace 2005. Nechal jsem si podle VIN vyrobit nový ale některý z majitelů předemnou měnil zámky. Klíč stál 4000 takže se mi nechce ho znovu dělat podle zámků. Zjistil jsem že jde přestavit zámek podle klíče. Takže jsem demontoval vložky zámků a ještě potřebuji demontovat vložku ze zapalování. Plast pod volantem nepovolím protože volant je zamčený. Setkal se někdo s podobným problémem nebo by věděl jak toto vyřešit. Díky a hezký den.
×
×
  • Vytvořit nový...