Přejít na obsah

Jarous fm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Jarous fm

  • Narozeniny 28.11.1981

Oznámení Jarous fm

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. hmmmmmmmmmmm tak to se všem omlouvam ale to jsem nevěděl dost jsem se na to těšil ale ted alespon vim jak to tedy je!!!! dik za vysvětleni a za info
  2. jo a všiml jsem si že na strankach KOPACEK inport očekavaji březnovy kontejner vice tady ............ http://www.kopacek.cz/scripts/zobraz_text.php?id_odk=15 tak žeby už ???????????
  3. přesně tak ikdyž zas něco jineho ale za ty prachy to radči origo!!!!!!!!
  4. Čaute tak jak už je něco noveho ohledně angle eyes ???? nevim jestli to tady už nebylo ale našel jsem světla na octu http://www.xenony.intnet.pl/sklep/product_...?products_id=75 nejsou zas tak špatne(ale kdovi jak homologace) ale za ty prachy se daji sehnat už origo xenony!!! tak mam čekat na angle eyes nebo schanět nějake starši xenony???
  5. no vypada dobře tak to je finiš nebo ještě budeš nějak upravovat?? ja doufam,že ten muj už taky bude pak pošlu foto
  6. tak už se pochlub ????????? řešil jsem to same co snim udělam ale necham to tak jak je až na to že nechavam zavařit lištu auto mam bez lišt tak i naraznik!!!vypada to hned jinak ale každy ma jiny vkus!!! a někde na foru jsem viděl misto mřižek měl mlhovky s octuly 2 ale už to nemužu najit a vypadalo to taky dobře !!!!
  7. kdyby to jezdilo na sytič tak by to mělo vysoke otačky ne??? a jam tak 700!!! ale asi ho vyměnim jistota je jistota
  8. zdravim nevite jek funguje čidlo teploty 4 vyvody bylo mi řešeno že je to na budik a do řidici jednotky!!!!měl jsem auto připojene na pc a ukazovalomi teplotu budiku k 90 stupnum a jemu na pc 70 stupnu tak nevim kde je chyba !!! nebo nevite někdo jaky ma odpor čidlo teploty na O1 98 1.6 55kw čidlo vedle termostatu abych ho mohl zkontrolovat
  9. Jarous fm

    mereni vykonu

    nevite kde takova brzda je ?????? někde okolo ostravy!!!!! na kolik to vubec vyjde takove měřeni vykonu??????
  10. slibovane foto bez dekliku na motoře
  11. tak už jsem to dodělal po roce mě se to libi tak řekně te svuj nazor ?? ješte dam nějake stinitko na okno (pruh) a prdim na to a hura do interieru střibrna byla dobra ale černa je černa
  12. spotřeba je stejna!!!! foto nemam ale nějake ti udělam!!!!!!
  13. mam octavu 1,6 55kw ten origo filtr jsem vyhodil a koupil koleno sani s felicie 1,6 55kw(sedi perfektně) asi stalo necelych 3OOkč a na to hned spot. filtr a v poho!! jede to super a zvuk taky lepši!!!!
  14. zdravim měl jsem už ošuntěly volat tak jsem koupil sportovni bez bagu tak že mi to ted sviti musim tam dat bud odpor nebo vyhodit kontrolku!!! (když jsme u těch budiku chtěl bych palubni pc jde to nějak překopat nebo nějaka nahrada pal.pc)
×
×
  • Vytvořit nový...