Přejít na obsah

Alda1993

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Alda1993

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Alda1993

    Autobaterie

    Takže teoreticky stačí při krátkých trasách odpojit konektor aby se baterka dobyla jezdit trasu 21km a když pojedu dálky tak konektor zapojím zpět. Tím pádem mi by odpadlo neustále měsíční dobíjení nabíječkou?
  2. Alda1993

    Autobaterie

    Takže doporučujete na krátké trasy vypojovat konektor na baterce? Čímž se vyřadí start stop a to posrane inteligentní dobíjení? To me sere asi nejvíc ?
  3. Alda1993

    Autobaterie

    Děkuju voltmetr jsem objednal tak uvidím
  4. Alda1993

    Autobaterie

    Takže tedy doporučujete vytáhnout kabilek u baterky a deaktivovat ss? Nepoškodí se baterka? A nestačí tedy obyčejný oloveny akumulator když bude ss vypnuté??
  5. Alda1993

    Autobaterie

    Počkat a dokážou mi to udělat v autorizovaným servisu? Co to obnáší? A musi tam být akumulator efb+ nebo stačí pak klasický?
  6. Alda1993

    Autobaterie

    Pardon špatně jsem se vyjádřil 20-25km je jedna cesta do práce denně Teda 50 na dva starty... :)
  7. Alda1993

    Autobaterie

    Zkusím auto má ještě asi 3 měsíce záruku. Děkuju
  8. Alda1993

    Autobaterie

    Me to napsalo až když se motor ani neskytnul je cvakala pristrojovka tak to začalo psát abych baterku dobil jízdou, nic sem zapleho neměl..
  9. Alda1993

    Autobaterie

    Jezdím každý den 20-25km. Sem tam i 100km cca 4do měsíce. Nic sem neodpojoval vše je od výrobce
  10. Alda1993

    Autobaterie

    Dobrý den, mám takovy dotaz k baterce u octavie III facelift (2017). Cca před 3 měsícema sem přišel k autu a už sem ho nenastartoval ( vybity akumulator) nechal jsem to odvézt do servisu kde mi s konstatovali to že baterie je vybírá.. Nedokázali mi říct proč se to stalo... Prý alternátor dobíjí baterie je v pohodě. Řekli mi že sem měl zapnutý určitě komfortní spotřebiče, Ale vím že nebyli. No a teď se mi to stalo opět. V úterý to vezu na servis a mají se na to podívad. Vzhledem k tomu co mi řekli minule, tak si nedělám naděje.. Ale přeci není normální abych ani ne dva roky starý auto po každý jízdě dobijel. :D akumulator mám MLA MOLL 70ah 420a typ baterie efb+. Motor 2.0 tdi 110kw Budu vděčný za jakoukoliv radu :).
×
×
  • Vytvořit nový...