Přejít na obsah

Mucko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Mucko

  1. Ja som si dal vymeniť palivový filter a všetko je v poriadku. Od výroby môže byť v nádrži alebo v trubkách bordel a ten sa dostane do filtra a už to veselo píska. A k tel oranžovej kontrolke - lambda sonda - aj mne sa to objavuje ( 2 x krát, najazdené cca 35 000 km) ale po 100 až 150 km od zažnutia aj sama zhasne. Na počítači v servise sa objavila len sporadická chyba, takže :unsure: neviem? V časti motor sa dozvieš o lambde sonde viac, tak ako ja - že vraj sa rozsvieti aj pri lepšom buchnutí dverami. ,
  2. Z prednej nápravy vychádza divný zvuk, ako keď sa ide po panelke alebo keď je dynamo na kolese bicykla. V servise mi povedal maník, že je to ložisko pravého kolesa ale že sa s tým dá ešte jazdiť a objednal ma na sobotu to je o 7 dní. Denne jazdím okolo 116 km, dá sa na tom jazdiť?m ďakujem!!!
  3. Piskľavý zvuk mi vychádza spod zadných sedačiek, podľa tohu čo tu tvrdíte tak usudzujem že to bude buď filter alepo čerpadlo palivy. V servise mi však povedali, že to niektoré fábie - 1,2 12V HTP robia.
×
×
  • Vytvořit nový...