Přejít na obsah

grant

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení grant

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Tovární nastavení rádia a zase to šlape! Máte recht chlapi! Díky!
  2. Zdravím, mám problém. Octavia III 2014 Style, BOLERO + Canton, klasický multifunkční barevný rolovací MAXIDOT. Při štelování hlasitosti kolečkem na volantu vždy nahoře v panelu maxidotu (jak jsou hodiny) vyběhl zelený ukazatel hlasitosti audia. Nyní je to pryč! Kolečko zhlasuje, nicméně se na displeji MAXIDOTU tento ukazatel najednou nezobrazuje. Pokud ovládám hlasitost kolečkem na rádiu, tak na displeji rádia míra intenzity hlasitosti v klidu ukazuje. Stalo se to někomu? Podotýlám, že docela často ovládám hlasitost kolečkem i při telefonování v autě. Díky za rady!
  3. Mám takový problém, octavia 1.4 TSi DSG s kamerou výbava čtení značek a Lane asist. Po aktivaci čtení značek v infotainmentu který předtím nebyl používaný se na maxidotu cca po 5 minutách jízdy zobrazí hláška “Čtení dopravních značek nyní neaktivní”. Značky to pochopitelně neukazuje. Lane asist vypnut v maxidotu taky. Stalo se to někomu? Díky
  4. Asi to nebudu vytahovat a holt koupím ten kabel. Díky!
  5. Aha díky za radu, a když koupím tu redukci na USB tak to bude i nabíjet? Jedná se mi o to, aby to hlavně nabíjelo a nemusel furt nabíjet přes zapalovač. Jinak bych to vykuchal a přehodil za klasiku USB aux jen aby tam nebyl zas problém s jinýma kabelama vedoucíma z rádia a tím kuchat kabely vytahovat rádio nedej bože něco na tom kódovat nebo nějak nastavovat.
  6. Asi to fakt montujou, píšou o tom v příručcce od rádia, ale nechápu teda onu výhodu oproti USB, nebo co je na tom jiného. Díky za radu, redukce na USB podivám se. Ale stejne mi to připadá jako skok do minulosti vozit v autě kabely a redukce k tomu.
  7. Ahoj, mam OIII 2014 s Bolerem + Canton výbava Style a mám tam místo USB a aux nějaký pofiderní konektor Media IN ? Rozkuchat tunel není taková hrůza, jen bych nerad zjistil, že to nepujde vyměnit za standardní panel USB + aux jen přecvaknutím konektoru. Rozhod jsem se s tím konečně něco udělat. Nevíte jak to přehodit? Budu rád za radu díky!
  8. Jsem od Valmezu to je cca 45 minut cesty. Domluvíme se přes zprávy? Diky
  9. Tak je to jasne, kabel na 2 veci, zkusil jsem to na nasich O II 2011 cislo jednotky 1K0-937-087-K, kabel posila buhvi co za kodovani. Po aktivaci corner zacalo prisvecovat dalkovyma. Po marnych pokusek navratit do puvodniho stavu (jelikoz na nacteni stejneho zalozniho kodu pokazde reagovalo jinak) prestalo jit denni sviceni, dal cidlo na automaticke pousteni svetel, blinkry na palubovce kontrolky blikaj jak urvany pritom fyzicky blikaji uplne normalne, auto zamyka jen predni dvere zadek zustava otevreny a kufr pro jistotu zablokly uplne! Pridavam foto o jaky kod se jedna. Takze ted jen sehnat chlapa elektrikare co umi s origo VCDS kodovat aby mi to dal dokupy :D
  10. To by se v tom museli hrabat ve skodovce. Auto jsme kupovali po 3 letech jako referencku. Vypinac samozrejme na svetla mam i stelovani sklonu svetla. Jsou to klasiky fl lampy s cockou a zarovkou H7. V narazniku sviti denni sviceni. Je to prvni facelift jeste 1.9 TDi. Nevim no. Mame jeste 2011 facelift 1.6 Tdi tak to zkusim jeste na te a pak se uvidi ci je chyba v kabelu nebo v aute.
  11. Jo tak to nevim. Vypada to naprosto stejne jako ma kamos ve svoji dilne od nejake firmy auto com soft ci jak. Je to Can Hex V2. Ukazuje mi to vse jako jemu, mereni cteni chyb, zakladni nastaveni atd atd. Kodovani uz sou ukony na vyssi urovni. Me to v dilne zatim na koncerny stacilo na vsechny potrebne mereni a sledovani teplot tlaku atd atd. Chtel jsem ale vyzkouset na svojem aute nejake pokusy kodovat ale konkretne Ten Corner mi moc nebezi.
  12. Auto bylo kupované 3 roky staré jako reference od Škodovky. Nechápu ale, proč když ve VAGu přepíšu hodnoty, VAG je úspěšně akceptuje a po dalším načtení centrální elektriky je kódování zpátky jako před úpravou. Takže CORNER tam nakódovaný nezůstane.
  13. Zdravím, mám OII FL. 12/2008 elegance jednotka 1K0-937-087 a chtěl bych nakódovat Cornet funkci. Problém je v tom, že VCDS 18.2 mi kódování uloží "úspěšně", ale CORNER nejede, ba dokonce se mi při opětovném načtení vrátí výchozí hodnoty. Auto nemá ani nikdy nemělo Xenony ale přesto v jednotce jsou "aktivní" a celkově se mi to nezdá. Mrkne na to někdo prosím? Přikládám snímky! Díky
×
×
  • Vytvořit nový...