Přejít na obsah

C4RT3P

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení C4RT3P

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zkoušel jsem a pořád nic, musím si ještě pořádně načíst manuál, možná furt něco dělám blbě :D
  2. třeba ten bezdrát funguje jen pro mobili z compatibility listu
  3. no já to mám úplně stejně, tak se necháme překvapit :)
  4. Mám bezdrátový smartlink na boleru, záleží jeslti máte apple, jeslti ne, tak vám to bezdrát pojede
  5. ale v autě když chceš smartlink, tak je tam napsáno že pro připojení apple carplay je nutné propojit auto kabelem ... třeba je to fíčura do budoucna :)
  6. přes wifi jen pro android :/ Každopádně originální kabel funguje skvěle a Care connect do mého auta teda jde.
  7. Zítra bych měl jet za prodejcem tak se zeptám. V práci mi bylo řečeno, že mám koupit originál apple kabel a pomohlo, během 2 hodin vypadl jen 1x :) pokud příjde aktualizace tak věřím že to bude už ok. Smartlink+ je přes wlan, přes bluetooth si myslím že nepůjde, bezdrátová verze je jen pro android, apple musí mít kabel. Díky
  8. Jedna moje poznámka ... přišla mi už Scala a jelikož stejně hned nemůžu tahat vozík tak jsem si nechal udělat jen přípravu za 5 tis. s tím že si to dodělám za rok/dva .... teď když jsem se díval tak tažné výjde na 16 400 + práce tak počítám cca 18-19 tis. dohromady teda nějakých 23-24 tis. .... kdybych to idiot nechal udělat hned tak mě to výjde na 17 200 ?‍♂️ tohle jen poznámka pro ty, co řeší jestli ho udělat hned nebo až pak.
  9. Koupil jsem si Scalu ve Stylu a měl bych 2 dotazy. Na platformě škoda connect mám možnost koupit Care Connect na rok ale je u toho poznámka, že nemusí fungovat v závislosti na výbavě. Když mám Bolero tak by to fungovat mělo ne? aspoň takhle to chápu když mám i v autě možnost různé funkce CC vypínat a zapínat. Mám Smartlink a Iphone Xr, po nějaké době (cca 10 min) se mi vždy auto a mobil rozpojí a už nejde napojit zpět, nemáte někdo stejný problém? zajímalo by mě jestli je chyba v kabelu nebo jinde, na mobilu by vše mělo být povoleno aby nedocházelo k vypínání usb po určité době atd. Vždy to ale píše že připojení s mobilem selhalo, už se mi to stalo i přes bluetooth. Díky moc!
×
×
  • Vytvořit nový...