Přejít na obsah

KatySupII

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení KatySupII

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahojky, tak jsem tu znova s zadosti o pomoc. Mam Supa 2012 2.0 TDi 125 kW 4x4. Nastartovani motoru v pohode, ale obcas se stane, ze kdyz se rozjizdim, zdechne mi to, jako bych mela zarazeny vyssi kvalt. Pri jizde se mi rucicky ukazatele jak rychlosti tak otacek mirne kmitaji nahoru dolu, pri volnobehu nekolisaji. Myslite, ze by to mohl byt maf. Na diagnostice mi to nic neukazalo, v autoservisu si opet niceho nevsimli... nevim, jestli to kolisani a rozjizdeni maji nejakou souvislost, ale tak nejak citim, ze tomu motoru neco chybi. Prijde mi i dost hlucny v otackach od 1500.... ps: jsem prebarvena blonska, ale na trojku se fakt nerozjizdim
  2. Jeste tam byly vadne kabely k patym dverim, dnes mi udelali obr slevu na 4500,- pry bez prace?
  3. Rikala jsem jim o prerusovanem huceni pri rychlosti 100-120km/h, ze si myslim, ze by to mohlo byt loziskem. Nejdriv ze nic neslysi, ze jsou loziska v poradku, tak jsem jim rekla ze to dela po zahrati tak to dalsi den znova projeli a ze uz to slyseli take, ze to bude urcite levym loziskem. Pry zavada odstranena, no neni.
  4. Pry tam davali upne jiny kola a ze byl hluk slabsi, tak ale to by prece to lozisko nemenili? Mne to prijde jako jedna velka saskarna, cekala jsem od autorizaku 100% spolehlivost a ne tohle! Uz jsem poucena pro priste?
  5. No takze budu mit dalsi bezesnou noc, lozisko vymeneno a co hluk? Jeste snad horsi, ze pry uz je to huceni jen od pneumatik??? Jsem lehci o 14tis. a ten hluk je uz i pri 80km/h! Zitra reklamace, no co mi povi? Ze bude potreba i druhy? No to jako neeee, vyplaznout dalsich 6tis? Jen co jsem sedla do auta tak mi zacala delat divny zvuky klima, jako by se pridirala vrtulka ci co, nevim, uz zacinam bt paranoidni, uz to na Jarov nedam! Jen nevim na co mam narok? Vrateji mi penize za praci? Kdyz mi vymenili spatny kus??
  6. Tak dneska mi volali ze servisu, ze vzali auto na dalnici a potvrdili mi me tuseni o spatnem lozisku. Jen teda ze je spatne leve lozisko, myslela jsem ze prave. Novy nahradni dil 5.000,- prace 2.200,- pry 10 let od konce vyroby musi splnovat kvalitu stejnou jako u noveho automobilu. Tak doufam ze uz bude vse ready?✌️
  7. Diky za radu, tak to vezmu pd podlahy?
  8. No asi si taky necham vyjet historii...meli to tam od predvadecky?
  9. Acesky, zatim je to nejvice podobny tem loziskum teda?je teda fakt, ze auto jim dlouho stalo, protoze pan mel novyho sluzebaka?
  10. Od 120km to nedela, nevim jaky je rozdil mezi spojkou a hardy spojkou, jsem preci jen zenska?ale i tak dik za tipy ✌️Stale cekam na telefonat, abych se nevysplhala na dvacku?kolik vychazi hardy spojka?
  11. Ma najeto je 121tis. ze by takhle brzo spojka?? je fakt, ze jsem pravym kolem vjela do diry a driv jsem ten hukot nevnimala.... Jinak mi prijde, ze je to auto hlucnejsi pri jakykoliv rychlosti, mela jsem pred tim dvojkovou oktavku 2.0 tusim 103kW a nedelela takovy kraval? auto ani tak nekmita jako ze fakt prerusovane huci...
  12. Zdravim, je to tyden, co jsem si koupila superba 2012 2.0 tdi 124kW, 4x4. Nejdriv nefungoval jen cudl na stredovym panelu na otevirani patych dveri, tak mi na Jarove sdelili, ze je to kabelazi, oprava 8.000,- inu dobra, moje blbost, ze jsem si to nezkontrolovala driv. Ale co me stve mnooooohem vic je to huceni od prednich kol mezi 100-120km, jde to az do vibraci, myslela jsem si, ze je to aerodynamikou, ale tak snad to auto neni delany za stravenky jako dacia? na Jarove jsem popsala to huceni, oni ze se na to podivaji.... nic nenasli, zadny spatny lozisko, nic neslyseli, cili jsem asi blazen...? pneumatiky jsou continental, tak snad by tolik nehuceli a jak uz nekdo psal tak huceni neni v kuse ale prerusovany, opravdu mam investovat do lozisek i kdyz mi v autorizaku rekli, ze jsou v poradku?.... praskne mi z toho hlava ?
×
×
  • Vytvořit nový...