Přejít na obsah

antiS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení antiS

  1. aha, tak uz jsem moudrejsi. nasel jsem v garazi nejakou obd jednotku a pres appku v mobilu mi to vypsalo tuhle chybu: 7078 Raw code: 001BA6 ECU: 01. Řídicí jednotka motoru[Archiv (Neaktivní)] Stav: Potvrzené, Test se nezdařil od posledního vymazání kódů DTC Skoda: P214700: Fuel Injector Group "A" Supply Voltage Circuit Low takze to asi necham na servis
  2. Ahoj, bohuzel nemam diagnostiku a v servisu nyni nemaji prostor a tak nez me vezmou, zkusim dotaz tady. U Fabia II 1.6 TDI se nam stalo, ze po cca 5ti minutach jizdy na dalnici auto ve 120km/h chciplo a rozsvitila se kontrolka baterie + zacla blikat kontrolka zhaveni. Pote par dni OK a dnes rano se mi stalo to same. Nez jsem se stihl poradne rozjet na silnici a zaradit tam trojku, tak auto za jizdy chciplo a opet stejne kontrolky. To se stalo 3x po sobe a nasledne uz OK a uz mi tam sviti jen kontrolka motoru. Vim, ze bez diagnostiky to je strileni od boku, ale nesetkal se nahodou nekdo se stejnym problemem? Dekuju.
  3. Ahoj, máte někdo zkušenosti s předěláním na virtuální kokpit u faceliftované Octavie III (mám verzi RS)? Je to vůbec možné? Zde na fóru se mi nepovedlo bohužel nic najít.
  4. Ahoj, nemate nekdo navod jakvy menit predni mlhovku u Octavia III RS (verze po faceliftu)? Predpkladam, ze to bude dost podobne jako u te verze pred FL tady: https://octaviaclub.cz/clanky/navod-demontaz-predniho-narazniku-octavia-3-rs-822/#prettyPhoto ale pokud mate nekdo nejake dalsi navody budu vdecny! Diky!
  5. Ahoj, koukam, ze se tu dost resi, ze svetla sviti malo a to prave vice nez leve (mluvim o verzi Octavia III Full LED). Mam Octavii III RS 2TDI s full led svetlomety a zatim jsem nevypozoroval, ze by se svetla nejak pri jizde menila a naklapela... at jedu 30, 50, 90 nebo 160, tak svetla sivti stejne a rozhodne nedochazi k prodlouzeni svetelneho kuzelu napr na dalnici.. jedine co funguje, je prisvetlovani do krizovatek pri spustenem blinkru... auto zadny problem nehlasi (na diagnostice jsem jeste nebyl). Dokonce mam moznost si v aute nastavit rezim individual a tam je polozka Svetlomety (mohu nastavit Eco, Normal, Sport) ale opet, nic to nedela ani pri ruznych rychlostech. Ma te nekdo stejny problem, ze nepozorujete zmenu sveteleneho kuzelu pri ruznych rychlostech/jizdnihc rezimech?
  6. uz jsem to v TP nasel, diky :) koukal jsem spatne, nedocetl jsem to az do konce ... :) opravdu to jsou 17ky
  7. Ahoj! Potreboval bych poradit.procetl jsem nekolik szran zde ale stale z toho nejsem moudry. Mam Octavii RS rok vyroby 2018 (4oci) 2TDI 135kw. Na leto tam mam original disky Gemini (viz odkaz) . Ale na zimu bych rad nejake mensi kola.. Pujdou mi tam 16ky? Pokud ano, jake parametry by mel mit disk (sel bych asi do varianty plechacu, estetiku neresim) aby mi i tam pasoval? a v TP mam tohle: "7.5Jx19 ET51; 225/35/R19 88Y" a z toho moc moudrej nejsem.. 19ky tam rozhodne na zimu nechci :) spis mi jde o to, jake ET by mel mit plechovy dist a jaky minimalni prumer.... Dekuji za rady!
  8. Ahoj, kupoval jsem jete auto a do ted jsem nepochopil, k cemu slouzi nastaveni adaptivnich svetlometu... mam: Octavia III RS kombi, 2.0TDI DSG 135kW r.v. 2017 a v nastaveni jizdniho rezimu v polozce individual muzu zvolit nastaveni adaptivnich svetlometu. Na vyber jsou moznosti: Normal, Eco a Sport. Zkousel jsem v noci na prazdne silnici prepinat mezi rezimy, v rychlostech 50, 70 a 110km/hod ale ani pri jedne z rychlosti a ani pri jednom z rezimu jsem nerozpoznal rozdil ve sviceni prednich ledkovych svetel. K cemu tedy toto nastaveni slouzi? co se tim vubec nastavuje a jake chovani pak v jednotlivych rezimech mohu ocekavat? Ani na intenretu jsem o tom nic moc nenasel :) Dokonce i v oficialnim manualu pisou jen to, ze se tim nastavuje charakteristika LED svetlometu ale jak to uz neuvadeji... Dekuji za odpovedi. Tom
×
×
  • Vytvořit nový...