Přejít na obsah

Jochlajz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Jochlajz

  • Narozeniny 24.8.1978

Kontaktní metody

  • ICQ
    103117578

Oznámení Jochlajz

  1. Já mám octavku r.v. 97 1,9TDi a sehnal sem si bufika Eberspaecher D5W SC za 3 tisice skoro novej, takze v prvni rade zalezi za kolik sezenes bufika. Na vrakacu se obcas vyskytne a da se vymontovat za rozumnou cenu. Origo dalka stoji nekolik tisic, ja to vyresil za tisicovku dalkou od Jablotronu. Jde to i bez spinacich hodin, ja je tam ale mam, ty stali 2 tisice. Montaz sem si udelal sam. Takze pokud sezenes nekoho sikovnyho kdo to namontuje a sezenes za rozumnou cenu bufika, tak si myslim ze by to nemuselo byt tak drahe.
  2. Jochlajz

    Xenony

    Myslím ze staci ve svetle prenastavit/prepnout jen nejake clonitko nebo tak.
  3. Zdarec, pasuje klima do jedničkové octavky z toleda myslím že je to r.v. 96?
  4. Jochlajz

    eberspacher

    Čaute. Potřeboval bych pls poradit od odborníku proč mi nefunguje bufik. Eberspaecher D5W SC. Když ho zapnu, tak se nic neděje, (ani turbínka se neprotočí) jen vodní čerpadlo nejak cuká, jakoby dostavalo jen impuls, jen tak cuka a nebo se na dvě vteřiny roztočí. Dal jsem i jiny čerpadlo a chova se to stejne. Donedavna fungovalo bez problemu. Diagnostika nic nepíše. Snad neodešla řídící jednotka. Předem dík za rady...
  5. Jochlajz

    Mé auto

  6. Jochlajz

    Xenony

    Zdarec, mam vymenene xenony za uplne nove, ale jen skelet, elektrioniku mam ze starych (rozbil sem je o srnku), musim delat pres VAG nejake nastaveni nebo muzu rovnou do servisu at mi je posteluji? Svetla jsou uz z drivejska dodelavane a naklon mam predelany na kolecko. Dik za odpoved.
  7. I já mám tuto chybu -18025 - Kontrolka doby predzhaveni (K29) Preruseni/zkrat ke kostre P1617 - 35-00 - - a mám maxidot, co to znamená??
  8. i pro me by byl narazník? Taky sháním...
  9. a jak je to s ostřikovačem světlometů u RS nárazníku, pasuje ze starého modelu nebo ne? Trefil sem srnku, tak když už se v tom budu rejpat tak bych to chtěl taky předělat.
  10. Jochlajz

    el. sedačka

    Dělala se el. sedačka už i v roce 98? Je nějaká šance že by mi to šlo?
  11. taky bych se chtěl zeptat jestli mi můžete prosím prohlídnout log, páč je to nějaký lenošný. LOG_01.zip
  12. diagnostika nic nepíše, váha vzduchu nevím, to by byla velká spotřeba ne? Jak zjistím špatnou váhu vzduchu? Jinak řídící jednotka motoru hlási žádnou chybu.
  13. Mám taky dotaz! Mám 81KW a je to nějaký slabý. Brácha má 66 KW a ujíždí mi. Celkem hlasitě mu píská turbo a mě slyšet moc není, tak nevím co s tím. Jinak spotřebu mám do 5l. Co s tím můžu udělat nebo jak zhruba zjistím kde může být problém??
  14. Jochlajz

    eberspacher

    Tak bych potřeboval prosím další radu. Potřebuji zprovoznit ventilátor topení aniž by bylo zaplé zapalování, a to proto, že když zapne bufik tak aby se zapnul i ventilátor v autě a vytopil kabinu.
  15. jojo, hned v týdnu nakoupím a předělám, snad je někde koupím.
×
×
  • Vytvořit nový...