Přejít na obsah

milda59

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení milda59

  1. Děkuji za radu. Bylo třeba hodně zabrat, jako by to bylo přilepené, ale je venku.🙂
  2. Zdravím pánové. Chtěl jsem odpojit zmiňovaný konektor, ale bezvýsledně. Povytáhnu boční, zřejmně aretaci o několik mm, ale se samotným konektorem nehnu. To jde tak těžko vytáhnout, nebo dělám něco špatně. Nerad bych něco poškodil, a proto prosím o radu, jak na to. Děkuji.
  3. Tak konečně je po problému s připojením. Pro telefony Xiaomi s nadstavbou MIUI, je třeba smazat duální aplikace.
  4. Zdravím, po dlouhé době jsem zkoušel rozjet AA verze APK 6.9.613714 pro navigaci, ale na Redmi Note 5 mi hlásí chybu komunikace. Zkoušel jsem několik kablíků pro připojení k MIB2 co jsem měl doma, na některé Amundsen nereagoval vůbec, s jinými se spojil a ukázal Dostupná zařízení (viz.foto). Když vyberu androidauto, po snaze Amundsenu připojení se za chvíli na mobilu objeví tato chyba (viz.foto). 1. Je třeba nějaký speciální datový kablík, a jaký ?(má-li někdo RN5 a funguje to) 2. Je třeba mít ke spojení data v mobilu ?
  5. Zdravím, jaký je prosím rozdíl mezi verzemi 1510 a 1520.
  6. Zdravím, může mi prosím někdo poradit jaká verze AA z www.apkmirror.com mi bude fungovat na Xiaomi Redmi Note 5 (A9) pro navigování na Amundsenu MIB2 ?
  7. Merapat..a převodovka je man. nebo DSG? Já jezdím málo,tak jsem si objednal manuál. Doufám, že budu spokojený. Motor předpokládám už je vyměněn, a zase bude třeba znovu zajíždět. Nebo už to tak není třeba moc zajíždět jako kdysi u starých motorů?
  8. Zdravím, mám dotaz. V příplatkové výbavě konfigurátoru nevidím rozepsanou položku Asistent při vycouvání. Předpokládám správně, že je to součástí výbavy Asistent hlídání,, mrtvého úhlu" za 10600 Kč? Děkuji za odpověď.
  9. milda59

    Škoda KAMIQ

    Kallath... Páteční objednávka byla ještě za staré ceny, nebo už dražší podle nového ceníku (z 10.10.)?
  10. Děkuji za odpověď, a přeji s novým motorem už jen samou radost z auta.
  11. milda59

    Škoda KAMIQ

    Kane13 Můžete to více specifikovat ? Děkuji
  12. milda59

    Škoda SCALA

    Viděl jsi ji (modrou titan) přímo na autě? Někde jsem tu četl, že tato barva byla stopnuta, jestli se nepletu.
  13. milda59

    Škoda SCALA

    Už bylo napsáno výše, je to modrá titan.
  14. milda59

    Škoda KAMIQ

    Ahoj, no pěkná konfigurace. To já se budu muset s tou příplatkovou výbavou trochu víc uskromnit (jinak výbava Style). A jakou barvu sis vybral. Mě by se podle konfigurátoru líbila i ta modrá titan, akorát ,že ji asi ještě nikdo neviděl, jak bude vypadat ve skutečnosti. Potom napiš svoje dojmy s Kamiqem.
  15. milda59

    Škoda KAMIQ

    Také si chci objednat Kamiqa. Můžeš prosím napsat Tvoji konfiguraci a kde najdu referenci pana Koubka o Kamiqu, která Tě tak nadchla? Řekli Ti, jak dlouho budeš čekat na vysněné autíčko? Předem děkuji a přeji ať to čekání rychle utíká.
×
×
  • Vytvořit nový...