Přejít na obsah

pavliska

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pavliska

  1. Zdravím, mám radio isudar, a vždy po vypnutí klíčku se rozladí. Neporadí někdo jak to zapojit. Předem děkuji
  2. Díky. Jsem puze amatér. Zdělím toto mechanikovi v servisu. Dík
  3. Tak auto proběhlo servisem. Vyčistily kontakty a 14 dní pohoda. Ale je to tu zpět. Vždy při 2200 ot. za studena to strašně cuká a je problém se přes ně dostat. Po té to přestane. Ale při klesnutí na 2200 to opět cuká. A ještě v rychlosti kolem 120 km auto přestane táhnout. Poradí opět někdo? Díky.
  4. Měl jsem auto v servisu a 14 dní to nic nedělalo. Nyní vždy za studena to přesně v 2 200 ot. cuká a problém se přes ně dostat. Při zahřátí motoru to přestane. Ale další problém přibližně při rychlosto 120 auto přestane táhnout. Mám octavii 1.9 tdi 4*4 PD. Prosím poradí někdo. V servisu čistily elektroinstalaci. Jinak díky všem za předchozí rady.
  5. Tak díky všem za rady. Auto proběhlo servisem. Byla vyčištěna elektroinstalace. Zatím auto šlape jak hodinky ale nechci to zakřiknout.
  6. Souhlas, protože pod to auto pojede do servisu, tak se budou pravděpodobně snažit povyměňovat kde co a to je potom k nedoplacení... (osobní zkušenost) Opětovné díky. Už to opět začalo pocukávat. V úterý jedu do servisu tak uvidím.
  7. Ještě jednou díky všem za rady. Včera jsem s autem opět zažil to cukání ale nedalomi to a nezpomalil jsem jako vždy. Po chvíli auto přestalo cukat a dnes také nic. Poradí někdo co mám nyní dělat . Mám dávat auto do servisu i když momentálně je v pořádku? Bojím se aby se ještě více něco nepokazilo. Předem díky
  8. no takové cukání může třeba dělat nějaká podivná nafta .... či filtr... takle těžko opravovat.... takové cukání.. se stím tady někdy dělám několik dní... Pravda pravda, dneska si budu hrát s Passatem 96kw co ho bez problémů předjede Š120 odhad je váha vzduchu, ale já mám tipovačku na fest přidřený lopatky - no uvidíme... Moc díky všem co odpověděli. Jsem rád za každou radu. Jsem objednán do servisu ale až za týden. Předběžně vím že to má být něco kolem druhého válce. To ukázalo na připojení k PC.
  9. Děkuju. Nechal jsem to napojit a zatím nevím . Prý by to mohli být nějaké trysky a prý jedna stojí 24 tis. Tak jsem trošku na prášky.
  10. Mám auto teprve měsíc a dnes problém. r.v. 01 Naj. 180000. Už jsem najel 1000 km a pohoda. Dnes při přidávání plynu auto začalo cukat. Co to může být? Předem moc díky.
×
×
  • Vytvořit nový...