Přejít na obsah

namenotfound74

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem namenotfound74

  1. snímač vačky je u rozvodů nahoře, snímač kliky je u setrváku pod olejovým filtrem. Pokud ti měnili snímač na vačce, tak je opravdu potřeba sundat rozvody, u snímače kliky není potřeba nic jiného demontovat.
  2. převodovka na 1.8t a 2.0 by měla být stejná
  3. zdravím, plánuji si dodělat výhřev sedaček do mé O1 2001, kabeláž mi má přijít v týdnu tak zatím studuji schéma a mám jednu nesrovnalost. Všude čtu, že propojení A20 (viz obrázek) přijde připojit na pojistku č.5, ale ve schématu žádná pojistka není. Mohl by mi to někdo osvětlit jak to tedy je? A ještě jeden dotaz, odkud vzít spínaných 12V na zapojení pojistky č.44? Někde jsem se dočetl, že to jde vzít ze šroubů pod reléovým boxem...
  4. motory co tam chceš dát tak jsou podélně uložené, takže bys je tam nedostal s převodovkou, finanční stránku věci ani nemá cenu řešit, nemá to cenu, ale i kdyby si ti to povedlo, nikdy to v ČR nezaregistruješ, nejsi v USA aby si mohl dělat 2JZ nebo LS swapy jak se ti zachce, podle mě něco takového je nezrealizovatelné, pokud teda nemáš neomezené finanční prostředky, ale i tak by to byl sak*a oříšek. vykašli se na to, na předjíždění silnějších aut si kup 1.8t a pořádně to polaď, dá se z toho vytáknout i 300 koní
  5. kompilace no. 3, děkuji za každé zhlédnutí :)
  6. Musí být stejný kód motoru, jinak ti to neprojde přes STK. Jinak bude sedět stejně
  7. dělá mi to uplně stejně jako tobě, jen levé zadní kolo. pokud chceš mít jistotu zajdi si na geometrii aby ti ji změřily. mě se na to díval kamarád mechanik. V silentblocích by problém být neměl. A nápravu myslím z bazaru nebo z vrakáče, dá se sehnat vklidu za 1000, ale samozřejmě nikdy nemáš jistotu jestli ta "nová" bude vpohodě no. určitě nebrat z bouraného auta na zadek, tam by byla docela velká šance že bude ohlá taky.
  8. Dashcam kompilace č.2. Za každé zhlédnutí budu rád :)
  9. Ahoj, mám úplně stejný problém a na 90% náprava na výměnu. Asi ji mám nějak ohlou. Naštěstí oprava není nějak moc nakládná, stačí vyměnit nápravu. (Cca 1500,- + silentbloky)
  10. Zdravím, byl bych rád kdybyste se podívali na moje první dashcam video a na můj kanál. Pokud to sem nepatří, příspěvek smažu. Děkuji ?
  11. Zdravím, pokaždé když dám v cariste "customize" mi to píše ze moje vozidlo není podporováno (viz foto) Zkusil jsem více verzí caristy a nic. Nevím někdo co s tím? Octavia 1, 2001
  12. a nevíš o nějaké jiné appce, které by nevadil adaptér 2.1 a uměla kódování?
  13. Zdravím, pořídil jsem si OBD2 elm327 verze 1.5 ale v aplikaci carista mi nefunguje záložka customization. Chyby vyčte ale to je vše, napíše jen, že adaptér je nefunkční. Nevíte někdo čím by to mohlo být? V aplikaci elm327 identifier mi vyjelo že podporuje i 2.1 viz obrázek níže. V aplikaci torque ukazuje chyby i data.
×
×
  • Vytvořit nový...