Přejít na obsah

HavlisH

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení HavlisH

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Průměrná rychlost byla kolem 120. Jak jsem již říkal moje cesta vede z JH (25km) a pak dálnice do Tábora (25km) a jak se říká, je potřeba vypálit saze z motoru, tak jsem to vypálil. Proto to sem píšu, protože mě spotřeba opravdu velmi překvapila. Nemám důvod lhát.
  2. Tak to prostě bylo, pokud jste na to alergický, tak to mě mrzí, až příště pojedu pošlu Vám fotku, je to tak.
  3. Jezdím z Jindřichova Hradce, což je dalších 25 km, bavili jsme se o jízdě na dálnici, tak jsem to směřoval k dálnici. Ovšem není problém Vám fotku poslat. Kdyz nedrzite plyn stále na podlaze, a do kopce lehce upustíte a zkopce rychlost naberete. Ovsem Vám fotku pošlu. Nevím proč píšete tak agresivně.
  4. Pokud to chcete vidět není problém, až příště pojedu přidám fotku, když pořad nedržíte plyn jak blázen, tak to jde. Je jasné, že záleží na terénu dálnice, můj úsek je z Veselí nad Lužnicí do Tábora.
  5. Dá se i za míň :D pokud to člověk nehoní jak blázen, 100-105 okreska a 120 dálnice. Jinak dlouhodobě jsem na tom kolem 5,2 jezdím hodně ve městě. Kdyz si člověk chce užít na dálnici a trosku tomu šlápne na krk, tak je tam za 5,8 max, což je výborná hodnota. Tankuji verva 100 + vifina F3 1,2 tsi 81 kw necekal jsem, ze mě tohle auto takhle překvapí.
×
×
  • Vytvořit nový...