Přejít na obsah

Enzo81

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Enzo81

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ale tohle pobavilo😂😂😂Možná se ale jednou dočkáme 2Válce 0.6 se 2 Turby.
  2. Já to četl v rychlosti, ale psali tam něco o lopatkách na turbu a něco o emisích.fakt bych kecal.Ale týkalo se to i 1.5 TSI.
  3. Ja ji kupoval před měsícem, ale říkal mi, že od nového roku. Takže teď pouze 70KW, ale už by to mělo být EVO.Co jsem četl, tak tam bude nový systém turba.Ale do Fabie 4 by měli možná dávat 1.5 TSI.Ale jsou to jen dohady.
  4. Enzo81

    Škoda SCALA

    Nedavno psali, jak jim stojí vyrobený auta na parkovišti, protože chyběly díly.
  5. Enzo81

    Škoda SCALA

    Tak ja mel mit teda Fabii ve 42 tydnu a byla ve 34.Ale kdyz sem kupoval Scalu, tak ve smlouvě byla sleva, při nedodrzení termínu.
  6. Enzo81

    Škoda SCALA

    Dneska jsem sedl do Scaly a všiml jsem se, že brzdový pedál má vůli do stran.Nic drastickýho ale pár Cm jo.Asi 2 týdny jsem v ní neseděl a nevím jestli to bylo i před tim, nebo jestli je to závada.Nevšiml se někdo?
  7. Zdravim, tak ani za boha ten asistent nezapnu.mam F3 Style Plus předevčírem koupenou.a podle navodu to proste nezapnu.Co dělám špatně?nechci jet hned do servisu.
  8. Můžete mi poradit kde je chyba?mam 2 dny F3 vybava style plus, ale podle navodu prostě ten asistent dálkových světel nezapnu.mám to aktivovaný, páčku dávám dopředu, ale prostě nic. Díky
  9. Enzo81

    Škoda SCALA

    Ale tohle byl extrém.Mlha, déšť....Normalne tu trasu jezdim tak 4.6.Sám.
  10. Enzo81

    Škoda SCALA

    Pod 5 litrů dlouhodobou.Každý den do práce a z práce 160 km.V noci jezdím volně, kuli zvířatům.Ale mám tu foto cesty do práce
  11. Enzo81

    Škoda SCALA

    Martab díky, je vidět, že o tom víš dost.Já mam 1.0 tsi 85kw. Se spotřebou jsem nadmíru spokojenej.Doslova překvapenej. Každým dnem by měla dorazit Fabia s 81 KW motorem, tak sem zvědavej jestli to bude znát.
  12. Enzo81

    Škoda SCALA

    Jako ono to brzdí super, ale ten stav těch kotoučů nic moc, proto jsem zvedavej jestli to dá těch 100000 km jako v tom testu.Jo a furt řešim co je lepší při jízdě z kopce s timto motorem. Jestli tam nechat 6 nebo se může i na neutral?Jde mi o ty otáčky.
  13. Enzo81

    Škoda SCALA

    V testu ve SM dělali dlouhodobý test 1.0 tsi, ale uz nevim jestli Rapid, nebo Fabia, ale brzdy právě chvalili, tak jsem čekal, že u Scaly to bude stejné.Ale uvidíme.
  14. Enzo81

    Škoda SCALA

    Tak je po záhadě.někdy když pustím ruční brzdu při rozjezdu sešlápnu brzdový pedál a tím pádem to hned funguje.Jinak ty zadní brzdové kotouče nic moc po 20 tis.km.
×
×
  • Vytvořit nový...