Přejít na obsah

funscreen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení funscreen

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Ahoj všem, po delší době, se zase hlásím s dotazem o radu.. Mám SUPERBa III (06/2018) najeto 122tis km a chci se optat, zda-li jste někdo neřešil divné, jakoby "zapískání při startu". Hrozně blbě se to popisuje, ale když si sednu za volant, a stisknu startovací tlačítko a motor se "pohne", tak hned při tom prvním "pohybu" motoru se ozve takový kovový zvuk, takové lehké zapísknutí, které hned přestane. Nevím, zda to může být startér, nebo nějaká kladka, nebo řemen..? Je to jen opravdu vteřinka, přejde to hned, ale děsí mě to.. :D Když je to teplejší, téměř to není slyšet.. Jinak auto chytá na první dobrou úplně bez problému.. Je to divné .. Setkal jste se s tím, prosím, někdo? Případně se můžu pokusit to nahrát..
  2. @A. K. Ale já mám auto nové - má 18tisic km, tak to tam snad musí být originál, ne? Co s tím mám dělat? :D
  3. @maxalera Čus, já mám po výměně jednotky zatím klid a vše jede na 1* - tedy z oblasti infotaimentu. Právě jsem přidal nový dotaz na zvuky motoru :D
  4. Ahoj všem, minulý týden, když byla ta úmorná vedra, přišel jsem na nepříjemný zvuk u auta, ale za TEPLA, nikoli za studena. Jeden zvuk je jakoby šustivý a druhý je jakoby "cvrček", kdyby volný řemen příslušenství.. Zajímavé je, že ty zvuky se ozvývají JEN, pokud mám DSG vyřazeno na P, tedy není žádný kvalt. Jakmile dám D, nebo R a auto stojí na autoholdu, krásně si přede, jako by nic.. Nahrál jsem oba na Youtube, tak prosím, kdo můžete poslechněte: Odkaz na 1. video (šmajdání, šustění): https://youtu.be/apdIHbNISNM Odkaz na 2. video (cvrček): https://youtu.be/rvkD3ZBCJVA Podotýkám, že to bylo v servisu a vyměnili mi rozvodový řemen - jen řemen. Zatím jsem neslyšel "cvrčka", ale šmajdání, šustění, po zahřátí motoru a vyřazení rychlosti zůstalo..
  5. Tak díky všem za reakci ? Je fajn se dozvědět tolik informací.. Pro info - do servisu se s tím opravdu musí. U mě to byla komunikační chyba v jednotce, která se musela celá vyměnit (reset jednotky, ani nové spárování nepomohlo) - samozřejmě na záruku. Nová jednotka - 19186,-Kč (je mi Škodovky líto..). Tak kdyby to někdo řešil, alespoň víte, o co jde..
  6. Ahoj všem, jen tak, z ničeho nic, během jízdy se mi rozsvitila v autě hláška, že funkce SOS volání muže být omezena a auto musí do servisu. Stalo se to někomu z Vás? Případně, co s tím, prosím? Servis je mi jasný, jen mne zajímalo, co to asi bude za problém.. A při 14tkm mě to celkem nebaví.. V jiném vlaknu jsem to nikde nenašel..
  7. Mno, mě desetkrát méně... A to hučení mi fakt vadí.... Asi nikdo jiný neporadí?
  8. Já ho mám týden ? Takže, ještě někdo, kluci?! @Slayer6 Ty mas tu OCT III s kolika km? Já mám najetých 12tis km... A pokud Ty mas víc, tak to třeba bude vlastnost motoru? Ale doooost blba! ?
  9. @Slayer6 Tak co s tím budeme dělat? Přeci to není normální.. ? Ano, přesně. Víc vpravo..
  10. @Slayer6 Mě to děla až zahřátý motor. Studený je úplně OK, paradoxně.. Kamarad, mechanik, mi říkal, že to, podle nej, je olej, který, když se ohřeje, pod tlakem (přidáš plyn a otáčky) takhle prostě zní.. Další typ je na výfukové spaliny z motoru, jak pod tlakem jdou z motoru.. Je slyšet nějaké hučení toho tlaku výfukových plynů.. Mě se s tím u auta za 700 tisic nějak nechce smířit.. ? Měl jsem i SUPERBa s 6ti st. manuálem a tam tohle nebylo.. Tam byly zase jiné vibrace a dunění, co není tady ?
  11. @Slayer6 A neukradl jsem to video Tobě? ? Ten zvuk mne vytáčí.. Je slyšet jen uvnitř kabiny. Když si stoupnu k motoru a někdo mi lehce přidává plyn, není slyšet nic.. Blbe odhlucneni motoru? Něco rezonuje? Napadl mne řemen.. Ale...
  12. @xtrack dik moc za typ, mřížka to nebyla... Napadlo by ještě něco někoho? :-(
  13. Ahoj chlapi, včera jsem zpozoroval, že mi auto při přidání plynu nad 1000ot začne hučet, dunět.. Když otáčky spadnou, utichne to. Dělá to jen zahřáté, studené je v klidu.. Napadá Vás něco? Hledal jsem a na videu níže z YT, to řešil někdo s OCT III. Já mám SUP III - 2,0TDi (110/150), r.v. 06/2018 a najeto 12tis km.. Dotyčný má 1,6 TDi u té OCT III. Já ten zvuk mám tedy o dost nižší, ale slyšet je taky..
  14. @Martin Bednář Díky, písnu mu :-)
  15. OK, takže v OCT III se nic nedozvím.. :D Nicméně, řešil to tedy někdo konkrétně, prosím, na SIII? Případně - byl by někdo ochoten mi s tím pomoci??
×
×
  • Vytvořit nový...