Přejít na obsah

decathlon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    164
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem decathlon

  1. Já musím při couvání do garáže vypínat automatickou brzdu. Když mi to při prvním zajíždění zabrzdilo, byl jsem z toho docela vyjukaný. teď už návykově vypínám před garáží aut. brždění a v pohodě.
  2. Já teda nevím, ale podle mě je plachtění jen u aut, kde se dají nastavovat jízní režimy Eco, Komfort as pod. Já to v autě nemám a nepřipadá mi, že by mi Karoq na D režim plachtil. A myslím, že i v manuálu píší o tom, že plachtění je jen v režimu Eco a pokud tam nemáš režim Eco, tak by nemělo auto plachtit.
  3. Ne nadarmo se Škodovce říká předražená tradice.
  4. Co je to průměrný zloděj? Dnes se kradou auta většinou na zakázku a ti co je kradou mají obvykle lepší znalosti než kdejaký automechanik. GPS je pro ně podřadný problém. Experti odcizí a kurýr (většinou feťák nebo zadluženec) převáží. Nejlepší je nechat v autě hlídat tchýni, když už, tak ať to ukradnou i s ní.
  5. Pokud to deaktivuje tak to šanci na nalezení moc nezvětší. Ale určitě mu to odcizení udělá obtížnější.
  6. Jo, to už je lepší, ale i na to jsou metody. Zloději jsou prostě vždycky o něco napřed.
  7. Autoalarm je dávno překonané zabezpečení, tudíž vyhozené peníze.
  8. S baterkama Exide mám velmi dobré zkušenosti. Nejen v autě, ale i v motorkách. Podle mě to žádný šmejd není. Možná jsi jen narazil na špatný kus, nebo je příčina jinde. Jinak mám v autě tu samou co ty.
  9. Já se zase už 14 dní potýkám s vrzajícími dveřmi u řidiče. Promazal jsem panty i omezovač dveří a vrže to pořád. Přijde mi, že to jde jakoby zevnitř dveří. Tak mě z toho buď jebne, nebo to vydržím do garanční prohlídky. Jinak ten bordel za těmi plasty je normální. Náš mladej to na svým Cliu čistí 2x za rok. Já se na to můžu...
  10. U jiných značek je to obdobné. A auto se nevyrábí abys ho měl dvacet let. Fabriky potřebují vyrábět a prodávat, max. 5 let a pryč s ním.
  11. Tak jo, přesvědčil jsi mě.?
  12. A myslíš že ti to nedá, se nedívat?
  13. Chceš být nebezpečný jako kamioňáci??
  14. Také mi se zimními pneumatikami stoupla spotřeba cca o 0,5 l/100km. Ale to je asi normální, mají větší valivý odpor.
  15. Ty jo, nedalo mi to a ještě teď večer jsem mazal do garáže se podívat, ale já tam mám čisto, jen opravdu malinký náznak nečistoty a to při důkladném ohledání a auto mám zasraný jako jetel. To by jste asi měli reklamovat. Jinak já to budu schválně sledovat, jak se to bude vyvíjet na mém autě, ale zatím OK.
  16. Nevím, ale je to určitě zanedbatelné, data to moc nesosá, spíš spotřeba baterie, ale když mám telefon pořád připojený, tak mě to netankuje.
  17. Mám najeto 6000 a kousek a nic jsem nezaznamenal.
  18. Protože jsem pořád na cestách, tak ho (hotspot)ráno zapnu a večer vypnu a nic neřeším. Fakt jsem spokojenej a funguje to skvěle. Dokonce mám na tom telefonu v autě i naplánované zapnutí a vypnutí. Ráno se automaticky zapne a večer zase vypne. Tak se fakt nestarám vůbec o nic.
  19. Proto jsem volil auto bez navigace. Na Waze jezdím už tři roky. Mám v autě k displeji auta pod loketní opěrkou pořád připojený starý telefon bez SIM, ve kterém mám nainstalované Waze a Android Auto. A když vlezu do auta, tak se mi připojí přes hotspot na můj používaný telefon kvůli datům a už to jede, už se to zrcadlí na displej auta. Nemám s tím vůbec žádnou starost a nemusím nikde nic rozpojovat a zapojovat.
  20. Aktualizuje se to na updateportal.skoda-auto, kde zadáš VIN svého vozidla. Aktualizace map probíhá pravidelně dvakrát ročně, ostatní aktualizace software, např. Bluetooth, MirrorLink nebo RadioStanic probíhá nepravidelně, dle potřeby.
  21. Ted už jsem si to přečetl.?✌
  22. Tak to je na čtení opravdu moc dlouhý.?
×
×
  • Vytvořit nový...