Přejít na obsah

mzp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mzp

  1. Rozkopaná d1 si přímo říká o ježdění “na spotřebu” - dnes zatím můj rekord na trase Praha - Zlín. 1.5 s automatem, prakticky celou dobu na tempomat, najeto celkem 13 000 km, mírně příznivý vítr. P.S.: Nejet na spotřebu znamená mít průměrnou rychlost cca o 10 km/h vyšší a dle větru spotřebu cca o 1-1,5 l / 100 km vyšší.
  2. IMHO hrozně záleží na tom, kolik do toho chcete dát. Jezdil jsem chvíli s (v rodině) půjčenou 1.4 v téměř základní výbavě (něco přes 500 tis. Kč) a jako řidič jsem z toho vůbec nebyl nadšenej. Pro vlastní Octavii mě doma museli dlouho přemlouvat, nakonec jsem ji vzal s 1.5, automatem, L&K a pár packetama navíc - za nějakých 770 to je úplně jiné auto. Nic necuká, nesmrdí, výkon na dálnici super, asistenti, kamera, virtuální kokpit, stmívací zrcátka, kessy, navigace,... Samozřejmě nevím, jak dlouho ten motor vydrží, ale zatím všechno bez chyby. Pro testovací jízdu s automatem měl dealer jen diesel a musím uznat, že to taky nebyl špatný motor (podle zvuku žádný traktor), ale benzín je benzín, zvlášť v dnešní době bych si na 10+ let naftu nekupoval.
  3. Praha - Zlín po D1, relativně svižná jízda s automatem (limit + max cca 10%), vč. jízdy po obou městech, s několika omezeními na 80 km/h (s pozitivním vlivem na spotřebu). Najeto celkem zatím 1500 km. Nejsem zklamán, ale doufal jsem, že se pod 6 dostanu.
  4. mzp

    Motor 1.5 TSI

    Ohledně škubání - je možné, že se to projevuje jen v zimě? Já musím zatím zaklepat, že moje čerstvě převzatá O3 MR2020 s tím problémy zatím nemá. Ještě jsem to teda moc neprojel, ale po prvních 50 km po Praze si nemám na co stěžovat...
  5. Zdravím, řeším pojištění nové O III (LaK), rád bych slyšel zkušenosti těch, co už to mají vyřešeno. Od dealera mi nabídli pojištění Škoda Pojištění Plus, které vypadá dobře, ale cenově to je docela "raketa" (bez bonusů skoro 35 tis.). V ČSOBPoj mi nabídli na první pohled podobné pojištění Premiant cca o 11 tis. levnější, ale je otázka, jestli se ta úspora ve finále vyplatí (obojí je s GAPem, u ČP slibují první škodu bez ztráty bonusu, nějaké asistence navíc a poloviční spoluúčast při opravě u dealera, limity POV jsou 100/100 u ČP a 200/200 u ČSOBPoj). Máte někdo zkušenosti s těmito produkty? Co byste doporučili?
  6. mzp

    MR 2020

    1.5 TSI s DSG by neměl být problém objednat - já to objednával začátkem června, výroba je naplánovaná cca na první půlku září.
×
×
  • Vytvořit nový...