Přejít na obsah

AntonioB721

Uživatel
  • Počet příspěvků

    245
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem AntonioB721

  1. Za mě venku tankovat 98 jsou vyhozené peníze, pokud jsi nejsi jistý čerstvým závozem. Z zvětší části případů má 98 nebo dokonce 100 horší vlastnosti protože je zdegradováná dlouhým skladováním jak 95 která se v cisternách otáčí a ty si přidáš sám svoje aditiva. A teď do mě .👍
  2. AntonioB721

    Sleva

    Tak takovou slevu získat v dnešní době, opravdu velká gratulace.
  3. AntonioB721

    Sleva

    17% to je někde z téhle doby ? Neuvěřitelný 17% se mi podařilo na mého superba ale to už je 5 let zpět .
  4. AntonioB721

    Sleva

    Byla to oslava přímo od Škodovky se jmenuje podpora region, co jsem pochopil tak každá dealerství dostane pár tady těch slev které lze použít i dnes. Nevím jestli neexistuji i vyšší slevy ale na to už nejsem tak dobrý zákazník 😀.
  5. AntonioB721

    Sleva

    Tak 15-16% je samozřejmě krásných ale to je asi většinu lidi v dnešní době těžko dosažitelných . V Audi jsem byl jako v podstatě ve většině zastoupeni automobilek,Ne že by nechtěli dát vůbec žádnou slevu ale když se dneska řekne sleva v autosalonu tak je to jak sprosté slovo. Nehledě na to že všichni plošně zdražili.
  6. AntonioB721

    Sleva

    Ahoj, trošku oživím vlákno. Podařilo se mi usmlouvat 10% nevím jak jste na tom vy ostatní v současné době se slevami? Auto už měl prodejce zadané ve výrobě bez zákazníka na autosalon, takže bych měla mít bližší termín dodání plus jsem měl ještě možnost překonfigurovat si auto podle svých představ.
  7. AntonioB721

    Škoda Enyaq

    Ahoj, nevíte někdo jestli mají Enyaq RS vystavený v zakaznickém centru v MB?
  8. AntonioB721

    Sleva

    Ahoj chtěl jsem se zeptat nevíte jak je to v současné době se slevami na kodiaq ?
  9. Já tedy bydlím v Liberci a spotřeba 7 litru je pro mě sci-fi i když jezdí moje žena .😂😂😂
  10. Taky jsem si říkal že u tohodle motoru takováhle spotřeba je jenom trápení a v podstatě vyhozené peníze. Pokud budu chtít jezdit za 7 l nebudu si kupovat 206 kw benzin. Já mám aktuálně skoro 120 000 km a průměr 9,8 jezdím úplně normálně, občas na to šlápnu Na spotřebu jsem se úplně vykašlal začátku když jsem přišel z dieselového Superba tak mě zajímala. Ale pokud si auto chce člověk užit tak spotřeba je asi poslední věc kterou by měla řešit.
  11. Mě je měnili na cca 100 000 na záruku protože z nich tekl olej .
  12. Ahoj nefunkčnost pamětí jsem řešil cca třikrát, pokaždé maximálně půl roku po nakódování easy entry. Pokaždé se musela přehrát jednotka a pak vše zase fungovalo. Naposledy jsem se na Easy entry vykašlal a od té doby je klid už to znovu neudělalo.
  13. Ahoj já sem dělal servis cca před 10 dny, oleje se dávalo podle faktury 6l. Zbytek dohledáš na faktuře .
  14. Ahoj, řešil někdo vrzání řidičovy sedačky?Repektive krycího toho plastu kde je ovládání a paměti sedačky? Dnes mi v servisu bylo řečeno ze o problému vědí, z že nejsem první ani určitě ne poslední a že zatím neví co s tím.
  15. Nevím jestli máš auto v záruce, mě to dělali jako záruční opravu.
  16. K obojemu všechny problémy co jsi popsal jsem měl i já.
  17. Ahoj, já jsem měl přesně tyto problémy co popisuješ. S autem jsem byl v autorizovaném servisu kde o problému už věděly a údajně na vyžádání se snad na to přijeli podívat technici ze škodovky, měnili něco v motoru ale už je to půl roku takže si nepamatuju co.Auto tam bylo pár dnů ale protože jsem odjížděl na dovolenou tak jsme se dohodli kdy se vracím a auto bude v pořádku a připravené. Od té doby je klid vše funguje jak má . Do té doby my začalo vyskakovat stále více chyb nesouvisejících s motorem jako například chyba adaptivní tempomatu, chyba asistenta vyparkovaní atd.
  18. AntonioB721

    DVR kamera

    Ahoj, zahlédl jsem ji aliexpresu jenom ten kryt nebyl v černé barvě, který bych já potřeboval a pak si nejsem jistý kvalitou kamery a tedy záznamem . Už ji máš vyzkoušenou v provozu ?
  19. Mám 2017,já měl suchou pravou stranu.
  20. Ahoj, tak jsem při vyměně brzd zjistil že mi taky teď je tlumič nebo tedy spíše podle mechanika oba ale doporučení se nešlo vyreklamovat reklamace byla uznána dnes mi byly vyměněny . Přikládám fotky před a po.Přikládám fotky před a po.
  21. Bohužel nové desky brzdy na zadek jsem dělal už na podzim, tohle to je pouze cena za předek. Přišla mi ta cena trochu mimo ale radši jsem se zeptal díky moc.
  22. Ahoj, dneska nahlásila signalizace výměnu, už jsem očekával jedná se o přední brzdy včetně kotoučů volal jsem do servisu a byla mi sdělena cena bez práce a prostředků 14 000 Kč myslíte že to je adekvátní?
  23. Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli jste se někdo už setkal s touto hlaškou, během jízdy mi chcipnul sám od sebe motor a objevila se tahle hlaška kde jsem byl nucen zastavit zařadit P a nastartovat.
  24. Ahoj, tak mě teď to začalo zlobit a to tak že to vypadává skoro úplně pokaždé,naprosto spolehlivě při každém zařazení zpátečky, podotýkám že tažné zařízení nemám, Takže zítra zavolám do servisu co jako s tím se dá dělat?
  25. Ahoj chci se zeptat budu měnit komplet zadní brzdy. Máte už vyzkoušené které opravdu fungují jak mají nereznou,nehučí nechci tam už ten hnůj od škodovky.Zatím se mi líbí Bojlerova kombinace Kotouce Zimmermann, desticky Textar. Díky za rady a tipy
×
×
  • Vytvořit nový...