Přejít na obsah

Bonup

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Bonup

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Dlouho jsem nepsal, ale mám update již od začátku září a konstatuji, že teď už se ten motor prodávat může - do té doby jsem se divil že s tím šli na trh. Já mám verzi manuál a tažné takže dokonce šlo o svolávačku. Před přehrátím jsem byl na... (naštěstí jde o služebák), ale teď OK. Cukání cítím, ale musím chtít cítit záškuby asi by mi to nedošlo nemít problém předtím. Po zahřátí OK. Co je úplně eliminováno je opožděný plyn a občasné ignorování sešlápnutí při rozjezdech na křižovatkách. Prostě už mohu vjíždět do křižovatky bez toho abych se bál, že se auto rozhode, že nepojede a nebo dokonce zdechne. Asi je to živější, ale spíš to bude pocit díky rychlejší reakci plynu. Spotřebu neřeším a nevidím žádný velký rozdíl ani na jednu stranu. Každopádně moje nyní již soukromá OIII 1,4 103kw jede líp a žere míň (není to ale tak propastný rozdíl). Může být i jen rozdílem v hmotnostech aut. Sup je težší.
  2. Tak hlásím OK sice jen 50km ale neskáče a hlavně nemá prodlevu plynu která způsobovala ze jsem se neuměl úplně plynule rozjíždět. Díky tomu je auto celkově mnohem příjemnější a zdá se živější ale to bude tím plynem. Předtím se choval nejedu a najednou jedu a to zbytečně hodně.
  3. Tak mám od dnešního rána nahran nový SW můj Sup byl na seznamu dílenské opravy (to je prej něco jako svolávačka), která dle dle toho co jsem viděl na obrazovce v servisu vyšla oficilene 5.9.2019 - protože mám tažné a tím ten výkonný alternátor byl tam veden. Byla to náhoda otravoval jsem servis často tak jsme se domluvili již v pondělí na přehrání dnes a to to prý v systému ještě nebylo jako dílenská oprava ale jen jako oprava klokana. Zatím jsem ujel asi 3km tak nevím, ale dám vědět. Svolávačka je na to občasné nebezpečné rozjíždění, ale technik koukal, že stejný SW se mám nahrát i na klokana. Moje auto trpělo na oboje tak uvidíme. Manuál 1,5TSI s filtrem výroba 03/2019.
  4. Dík za info. Jo o 7420 vím, ale v servisu říkal že to neřeší skokana a ať počkám na nějakej další. Sice jsem na někde na webu našel že i 7420 pomůže, ale počkám ještě chvíli, třeba dorazí něco i na Supa. Hlavně jestli to co vyšlo teď problém bude řešit pak už by snad neměl být tak velkej problém pro Škodovku do adaptovat ina jiné typy.
  5. Co takhle pro FL_05E906018C tam nic neni? Nevadi hlavne at tyhle updaty pomuzou oni to potom rozsirej i o dalsi typy. Sem zvedavej jestli se to zlepsi. Dejte vedet. Dik.
  6. Souhlasim s Pawoukem, ale dotycny rekl presne to co ja. Jinak ano smrdi je bohaty, ale kdo dobre poslouchal slysel ze prave kvuli emisim skubou protoze jsou chudy pri akceleraci alespon tak to tam rekl presne v 6:20. To je presne co ten motor dela. Kdyz se rozjedu uplne bez plynu neskube jen me nesmi napadnout pridat a zrovna to me vetsinou napadne protoze jsem na to zvyklej ze az do ted to bylo normalni. Moje 1.4TSI z r. 2015 jen 103kw to nedela mam ji ted v archivu budu ji potrebovat az za dva mesice a nemelo cenu ji davat pryc, ale sel jsem ji dnes projet po dvou mesicich nejezdeni a je to krasa jak jede a neskube jeste ze jsem si ji koupil pro soukrome pouziti. Jinak motor je to sice super ale zivotnost nic moc uz je menena vodni pumpa a buhvi co se po... v budoucnu a najeto jen 120k km. Proto jsem s duverou sel do 1.5 a bohuzel slapl jsem vedle.
  7. Presne jak rika ve videu. Podle me to skace ze je to moc chude chtelo by to “sytic” a pak jeste okamzitou odezvu na pridani plynu. Neumim s tim doted poradne radit, mam najeto 7k km a stale pri prerazovani to neni plynule protoze nez plyn prida, mam tam kvalt uz davno a spojku uvolnenou a brzdi motorem nez prida. Vcera jsem vytahl veterana 2.0 KJetronic mech. rizeny vstrik. a tam stale radit plynule umim, protoze plyn dela to co ma. Neskube, ale samozrejme krasne smrdi benzinem z vejfuku. Spozdeni plynu jsem ani nereklamoval protoze proste v ramci zachovani nizkych emisi si prida jednotka az ona uzna za vhodne. Reseni je jen hybridni pohon rozjezdy a akcelerace resi elektro motor a spalovaci motor si muze bezet v optimalnich podminkach. Moc take neverim ze by to slo vyresit jen SW bez nejakeho jineho efektu. Spis me prekvapuje ze je nas malo co maji problem. Bud to vetsinu netrapi protoze maji nizsi naroky na motor pak je to ale neresitelne, nebo jde o chybu jen nekterych motoru a pak by se melo dat vyresit.
  8. Tak me to stve, ze se pripojuji Superb 1.5 TSI vyroben 8.3.2019 skace a skace. Navic nekdy i teply motor pri rozjezdu netahne je treba spojku a pridat a pak zase hrabou kola. Driv mi i chcip ted uz to vzdy zvladnu spojkou povazuji to za nebezpecne. Jeste mam soukrome svoji predchozi Octavii 1.4 103kw rv2015 a to je nejlepsi motor co jsem mel a proto jsem tak na.., jak muzou tak zmrsit dobrej motor, resp. ze si Skoda troufne to prodavat. Auto je nastesti sluzebni protoze dat 3/4 milionu za svoje asi bych to nerozdejchal. Tohle si ale v budoucnu nekoupim. Tak jen ze SuperB skace taky, prej si nikdo na SuperB nestezuje tak ja si stezuju. Verzi SW mam 6091 vim ze existuje 7420.V001 ale dle servisu Skoda resi jen obcasne nestartovani a to me ani tolik netrapi takze cekam a cekam.
×
×
  • Vytvořit nový...